Stoiximan Super League

Σε ανάμμενα κάρβουνα για «Παπ»

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σήμερα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος περιμένουν με αγωνία στον Πανθρακικό. Ο 31χρονος επιθετικός αποχώρησε ως τραυματίας στο 37’ της προχθεσινής αναμέτρησης με την Ακίσασπορ και αισθανόταν ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Εντός της ημέρας θα φανεί αν πρόκειται για απλό τράβηγμα ή θλάση, η οποία θα προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στον Σάββα Παντελίδη.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σήμερα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος περιμένουν με αγωνία στον Πανθρακικό.

Ο 31χρονος επιθετικός αποχώρησε ως τραυματίας στο 37’ της προχθεσινής αναμέτρησης με την Ακίσασπορ και αισθανόταν ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Εντός της ημέρας θα φανεί αν πρόκειται για απλό τράβηγμα ή θλάση, η οποία θα προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στον Σάββα Παντελίδη.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, έχοντας μετρημένες επιλογές για τη θέση του φορ, προτίμησε να τελειώσει το πρώτο μέρος με δέκα παίκτες, παρά να βάλει κάποιον επιθετικό (Κυβελίδη) χωρίς ζέσταμα και να υπήρχε το ρίσκο ενός ακόμη τραυματισμού.

Η Ακισασπόρ αναχώρησε χθες για την Τουρκία και το Σάββατο το βράδυ κατά τη διάρκεια που οι παράγοντες των δύο ομάδων δειπνούσαν, οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας θέλησαν να ανταποδώσουν τη φιλοξενία και κάλεσαν τον Πανθρακικό στην Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x