Νέα μοντέλα

3θυρο Kia Rio και με νέα έκδοση πετρελαίου

Ολοκληρώνεται η γκάμα του Kia Rio με την προσθήκη της 3θυρης έκδοσης, η οποία άρχισε να διατίθεται στη χώρα μας. Ταυτόχρονα με την εισαγωγή της πι σπορτίφ έκδοσης, θα προσφέρεται και ένας νέος κινητήρας πετρελαίου 1.4 lt - 90hp και για την 5θυρη έκδοση.

Ολοκληρώνεται η γκάμα του Kia Rio με την προσθήκη της 3θυρης έκδοσης, η οποία άρχισε να διατίθεται στη χώρα μας. Ταυτόχρονα με την εισαγωγή της πι σπορτίφ έκδοσης, θα προσφέρεται και ένας νέος κινητήρας πετρελαίου 1.4 lt - 90hp και για την 5θυρη έκδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 3θυρο Rio εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα πετρελαίου 1.1lt - 75 hp που προσφέρεται με σύστημα ISG (idle Stop&Go) και στην 5θυρη έκδοση. Εχει υψηλές επιδόσεις, αλλά και χαμηλή κατανάλωση μόλις 3,6 λίτρα/100 χλμ. και εξίσου χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα με 94 γρ./χλμ. κάτι που συνεπάγεται μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Παράλληλα η γκάμα των πετρελαιοκίνητων Rio ISG εμπλουτίζεται και με τη νέα έκδοση 1.4lt - 90hp, που έχει ακριβώς την ίδια κατανάλωση και τις εκpομπές ρύπων με τον 1.1 lt, ενώ και αυτό το μοτέρ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Το 3θυρο Rio εξωτερικά διακρίνεται από... έντονες καμπύλες, ενώ η εταιρική μάσκα της Kia ενσωματώνει τους εμπρόσθιους φανούς δημιουργώντας ένα ελκυστικό αποτέλεσμα. Στο πλάι, το σφηνοειδές σχήμα και η χαμηλή γραμμή οροφής προσδίνουν στο μοντέλο έναν σπορ και δυναμικό χαρακτήρα. Εξάλλου, διαθέτει ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης με εμπρός αεριζόμενους δίσκους διαμέτρου 280 χιλιοστών.

H τιμή του 5θυρου Rio 1.4 diesel ξεκινά από 13.330 ευρώ με απόσυρση και περιλαμβάνει πλούσιο βασικό εξοπλισμό όπως: εμπρός & πίσω φώτα LED, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, 6 αερόσακους, ESP με Hill assist, ηχοσύστημα με Bluetooth και θύρα USB, προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου κ.α.

Το 3θυρο Rio Diesel 1.1lt Instyle ISG με τιμή 11.990 ευρώ με απόσυρση, διαθέτει: ABS, 6AB, ESP, HAC, RCD-MP3, με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, προβολείς ομίχλης, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, αναδιπλούμενο κλειδί με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς & θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, trip computer κ.α.

Όλες οι εκδόσεις Rio diesel, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Kia, διαθέτουν τη μοναδική και μεταβιβάσιμη 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση της εταιρείας.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x