Euro 2024

Στο νοσοκομείο ο Ζερόμ Βάλκε

Εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο μεταφέρθηκε ο Ζερόμ Βάλκε, μετά από ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βραζιλία στην οποία και βρίσκεται για να επιθεωρήσει την πορεία των έργων για το Μουντιάλ 2014. Σύμφωνα με τους ιατρούς έχει προσβληθεί από έναν ιό, χωρίς να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες. «Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό αλλά πρέπει να παραμείνει κλινήρης», τόνισε ο θεράπων ιατρός του γ.γ. της FIFA.

Εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο μεταφέρθηκε ο Ζερόμ Βάλκε, μετά από ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βραζιλία στην οποία και βρίσκεται για να επιθεωρήσει την πορεία των έργων για το Μουντιάλ 2014.

Σύμφωνα με τους ιατρούς έχει προσβληθεί από έναν ιό, χωρίς να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό αλλά πρέπει να παραμείνει κλινήρης για δύο – τρεις ημέρες», τόνισε ο θεράπων ιατρός, του γ.γ. της FIFA.

Ο Βάλκε τις τελευταίες ημέρες έχει επισκεφθεί το Μπέλο Οριζόντε και το Πόρτο Αλέγκρε, δίνοντας το «παρών» σε συσκέψεις ενόψει της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του καλοκαιριού του 2014.

Σήμερα και αύριο θα παρευρισκόταν σε δύο συσκέψεις στο Ρίο, από τις οποίες όμως θα απουσιάζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x