Ελλάδα

Προβλήματα για Απόλλωνα

Με δύο απουσίες θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας Πάτρας στο παιχνίδι κόντρα στον ΚΑΟΔ (Σάββατο, 16:30), για την δεύτερη αγωνιστική της Α1. Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Αργυρόπουλος δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Κλάιμπερ Γκόρντον. Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας.

Με δύο απουσίες θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας Πάτρας στο παιχνίδι κόντρα στον ΚΑΟΔ (Σάββατο, 16:30), για την δεύτερη αγωνιστική της Α1.

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Αργυρόπουλος δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Κλάιμπερ Γκόρντον. Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας.

Ο Αργυρόπουλος απουσίασε και από το παιχνίδι της πρεμιέρας και θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια και στο δεύτερο ματς των Πατρινών. Ο Γκόρντον από την άλλη πονούσε στην γάμπα και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση. Πάντως ο Αμερικανός θα δοκιμάσει μέχρι και την τελευταία στιγμή αν μπορεί να αγωνιστεί, με το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Παράλληλα η πατρινή ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις τιμές των εισιτηρίων.

«Ο Απόλλων Πάτρας ενημερώνει τους φίλους του και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους ότι η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με ισχύον εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας. Δωρεάν είσοδο δικαιούνται μόνο οι εκπρόσωποι του τύπου (μέλη του ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΠΗΝ κλπ) και οι κατέχοντες επίσημη ειδική πρόσκληση ή κάρτα του ΕΣΑΚΕ και μόνο.

Από αυτόν τον αγώνα θα εφαρμοσθεί ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode, το οποίο έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με το χορηγό τεχνολογικών εφαρμογών πατρινή εταιρία DYNACOMP.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15€ (κερκίδα Α - καρέκλες απέναντι από πάγκους ομάδων), 13€ (κερκίδα Β - καρέκλες πίσω από πάγκους ομάδων) και 10€ (υπόλοιπες κερκίδες χωρίς καρεκλάκι).

Οι πόρτες δεν θα ανοίξουν για να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος του κοινού κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το πάρκινγκ εντός του χώρου του γηπέδου θα επιτραπεί αυστηρά μόνο σε κατόχους των ειδικών καρτών (κάτοχοι διακεκριμένων θέσεων)

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους
».

Επίσημη παρουσίαση

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Απόλλωνα, με παίκτες, προπονητή και διοίκηση να πραγματοποιούν δηλώσεις.

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Αργυρόπουλος τόνισε:

«Το όνειρο της επιστροφής στην Α1 έγινε πραγματικότητα και πλέον στόχος είναι ο Απόλλωνας να καθιερωθεί στην κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε μια νεανική και καλή ομάδα και πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο. Ήρθε η ώρα το Σάββατο να πάρουμε την πρώτη μας νίκη ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια. Φυσικά καλούμε και τον κόσμο να μας στηρίξει».

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Βετούλας, υπογράμμισε με την σειρά του:

«Είναι για μένα μια ευχάριστη στιγμή καθώς μετά από πέντε χρόνια η ομάδα συμμετέχει στην Α1 μπάσκετ. Θεωρώ ότι με την στήριξη του κόσμου η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην Α1 κατηγορία.
Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα μέσα στο γήπεδο
».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός της ΚΑΕ, Βασίλης Λιανός:

«Είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά το τεχνικό τιμ και τους αθλητές της ομάδας που κατάφεραν να επαναφέρουν τον Απόλλωνα στην Α1. Είναι για μας μεγάλη ικανοποίηση. Για μας ξεκινάει από το Σάββατο η νέα χρονιά στην έδρα μας. Προσωπικά εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, επιμονή και υπομονή σε όλα τα ζητήματα και πιστεύω ότι θα έχουμε μια θετική συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x