Euro 2024

Τα… νυχτοπερπατήματα του Φαν Πέρσι (pics)

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στην εθνική Ολλανδίας, μετά τις αποκαλύψεις του ρουμανικού Τύπου που θέλει τους αστέρες των «οράνιε» να περνούν… αξέχαστες στιγμές με γυναικεία συντροφιά στο Βουκουρέστι. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ο «αρχηγός» της παρέας, με το πάρτι να οργανώνεται από έναν πρώην άσο της Τσέλσι.

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στην εθνική Ολλανδίας, μετά τις αποκαλύψεις του ρουμανικού Τύπου που θέλει τους αστέρες των «οράνιε» να περνούν …αξέχαστες στιγμές με γυναικεία συντροφιά στο Βουκουρέστι. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ο «αρχηγός» της παρέας, με το πάρτι να οργανώνεται από έναν πρώην άσο της Τσέλσι.

Η εθνική Ολλανδίας επισκέφτηκε τη Ρουμανία για το ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μάλιστα, φαίνεται να σκόραρε –τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, αφού ο Ολλανδός άσος εθεάθη με Ρουμάνες ιερόδουλες σε δρόμους του Βουκουρεστίου.

Συγκεκριμένα, οι ολλανδικοί «Times» επικαλούνται δημοσιεύματα στο ρουμανικό Τύπο, τα οποία αναφέρουν πως «ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Ιμπραήμ Αφελάι, ο Κλάας-Γιαν Χούντελαρ και ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ διασκέδασαν μέχρι αργά με ιερόδουλες, μετά το ματς της εθνικής τους ομάδας». Μάλιστα, το πάρτι σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας φαίνεται πως το είχε οργανώσει ο Αντριάν Μούτου, ενώ και ο Τσίπριαν Μαρικά είχε το …δικό του ρόλο. Η βραδιά άρχισε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε στις 4, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Στο μεταξύ, και η «De Telegraaf» αναφέρεται στο περιστατικό, ενώ δεν είναι λίγες οι ολλανδικές ιστοσελίδες που δημοσιεύουν και φωτογραφίες, έξω από το μαγαζί όπου ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιόρτασε το …γκολ του.

Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x