Βόλεϊ

«Τους σεβόμαστε, αλλά…»

Η Νίκη Αιγινίου αντιμετωπίζει τον Ηρακλή για την δεύτερη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών, με τους νεοφώτιστούς να έχουν γνώση του μεγέθους και της ιστορίας του αντιπάλου. Όπως τόνισε ο τεχνικός του Αιγινίου, Θανάσης Στράντζαλης, περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν σεβασμό απέναντι στο «γηραιό» παράλληλα όμως να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αντιστοιχούν στη νίκη.

Η Νίκη Αιγινίου αντιμετωπίζει τον Ηρακλή για την δεύτερη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών, με τους νεοφώτιστούς να έχουν γνώση του μεγέθους και της ιστορίας του αντιπάλου. Ό

πως τόνισε ο τεχνικός του Αιγινίου, Θανάσης Στράντζαλης, περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν σεβασμό απέναντι στο «γηραιό» παράλληλα όμως να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αντιστοιχούν στη νίκη.

«Παίζουμε με μια ομάδα με βαριά ιστορία και φανέλα, η οποία βέβαια φέτος είναι αποδυναμωμένη κι εμείς έχουμε την ευκαιρία μας να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που την σεβόμαστε απεριόριστα και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Σίγουρα ο Ηρακλής θα είναι πολύ καλύτερος απ' ότι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x