Ελλάδα

«Διαστημικό» Ρέθυμνο συνέτριψε τον Άρη

Ο ΑΓΟΡ «σκόρπισε» τον Άρη με 68-50 για την δεύτερη αγωνιστική της Α1. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι και το έδειξαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Τραγική η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που ήταν πολύ άστοχη με πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και βρέθηκε ακόμα και στο -29, με την τελική διαφορά να είναι τιμητική.

Ο ΑΓΟΡ «σκόρπισε» τον Άρη με 68-50 για την δεύτερη αγωνιστική της Α1. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι και το έδειξαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Τραγική η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που ήταν πολύ άστοχη με πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και βρέθηκε ακόμα και στο -29, με την τελική διαφορά να είναι τιμητική.

Ο Ντούβνιακ μπήκε… φουριόζος στο παρκέ και το Ρέθυμνο άρχισε να αποκτά διαφορά από πολύ νωρίς (9-2 στο 4’, 14-4 στο 6’). Κέφια είχε και ο Κάρτερ που βοηθούσε και αυτός στο σκοράρισμα, με το πρώτο δεκάλεπτο να «κλείνει» στο 22-9.

Ο Πελεκάνος προσπαθούσε μόνος του από πλευράς Άρη ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα του Στέργιου Κουφού έβρισκε πόντους από όλους τους παίκτες της και συνέχισε να διευρύνει το προβάδισμά της. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 43-22.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν για τους «κίτρινους» στην τρίτη περίοδο, την οποία ολοκλήρωσαν έχοντας σκοράρει μόλις εννιά πόντους. Ο ΑΓΟΡ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς έχοντας τους γνωστούς πρωταγωνιστές, Ντούβνιακ και Κάρτερ.

Η κατάσταση συμμαζεύτηκε κάπως στο τελευταίο δεκάλεπτο, αφού οι γηπεδούχοι έριξαν φανερά τον ρυθμό τους. Ο Πάσαλιτς ηγήθηκε του σκοραρίσματος για τον Άρη με το τελικό 68-50 να είναι τιμητικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 43-22, 60-31, 68-50

ΑΓΟΡ (Κουφός): Καλλινικίδης 2, Γουάιτ, Αγγελόπουλος 5, Τσαρούχας, Τσόχλας 2, Ντούβνιακ 19, Κόμματος 6, Κάρτερ 14, Λάτοβιτς 11, Πέτγουεϊ 7 (8ρ), Σηζόπουλος 2, Δουλγεράκης

Άρης (Αλεξανδρής): Πάσαλιτς 10, Πελεκάνος 10, Ασημακόπουλος 9 (8ρ), Καραποστόλου 2, Χαρίσης, Μποχωρίδης 8, Σαρικόπουλος 7, Βεργίνης 2, Τσακαλέρης, Δήμας 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x