Stoiximan Super League

Preview: Πλατανιάς-ΟΦΗ (20:30, Novasports 2)

Η Κρητική «μάχη» ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ είναι το παιχνίδι που ολοκληρώνει την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα των Χανίων αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς. Αρκετά πιο πίσω ο ΟΦΗ ο οποίος έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση.

Η Κρητική «μάχη» ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ είναι το παιχνίδι που ολοκληρώνει την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα των Χανίων αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς. Αρκετά πιο πίσω ο ΟΦΗ ο οποίος έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση.

Πλατανιάς

Ο γηπεδούχος Πλατανιάς είναι αήττητος στο γήπεδο του, μετρώντας δυο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία παιχνίδια. ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λεωνίδα Αργυρόπουλου ο οποίος υπέστη κάταγμα στην μύτη στην προπόνηση της Παρασκευής, μετά από σύγκρουση που είχε με συμπαίκτη του. Απών από την αναμέτρηση της Δευτέρας θα είναι και ο Ντόε. Ο Λιβεριανός επιθετικός δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την πατρίδα του, λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του.

Στα ευχάριστα για τον προπονητή των νεοφώτιστων στην Σούπερ Λίγκα, η επιστροφή ου Μάρκου Μαραγκουδάκη ο ποίος έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Χατζηνικολάου:

Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.

ΟΦΗ

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε το σύνθημα για νίκη του ΟΦΗ στο τοπικό ντέρμπι και τόνισε πως η ομάδα του θα ακολουθήσει την ίδια αγωνιστική τακτική. Η ομάδα του Ηρακλείου μετράει μόλις έναν βαθμό σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Στα αγωνιστικά, ο Μοχάμεντ Σαρ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή αφού κρίθηκε πως έφτασε το κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Όσον αφορά στους παίκτες που θα απουσιάζουν, ο Βάντο είναι τιμωρημένος και ο Ιωαννίδης κρίθηκε ανέτοιμος αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση.

Εκτός αποστολής έμεινα και οι Καπουράνης, Μπούρμπος, Ροβίθης και Σαχσανίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Σαρ, Ζορμπάς, Σίσιτς, Βερόν, Μπανούσης, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Κουρδάκης, Χατζηκοσμάς και Νύκταρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x