sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Δεν… ΠΑΟ σπίτι μου απόψε

«Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει» λέει ο λαός. Έμελλε ένας τέτοιος όμως -ο Γιάννης Γιαννιώτας- να επιβεβαιώσει πως το ΟΑΚΑ γίνεται φέτος το πιο… στοιχειωμένο σπίτι που είχε ποτέ. Τα τέσσερα ματς λοιπόν όπου οι «πράσινοι» αγνοούν τη νίκη στην έδρα τους (έστω κι αν απέναντι στον Ατρόμητο χρησιμοποίησαν ως τέτοια τη Λιβαδειά) αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα που έχουν κάνει ως γηπεδούχοι.

«Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει» λέει ο λαός.

Έμελλε ένας τέτοιος όμως -ο Γιάννης Γιαννιώτας- να επιβεβαιώσει πως το ΟΑΚΑ γίνεται φέτος το πιο… στοιχειωμένο σπίτι που είχε ποτέ.

Τα τέσσερα ματς λοιπόν όπου οι «πράσινοι» αγνοούν τη νίκη στην έδρα τους (έστω κι αν απέναντι στον Ατρόμητο χρησιμοποίησαν ως τέτοια τη Λιβαδειά) αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα που έχουν κάνει ως γηπεδούχοι.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι αυτό έχει συμβεί… χωρίς να χάσουν, αφού όλα τα παιχνίδια τους, με ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), Ατρόμητο (1-1), Αστέρα Τρίπολης (0-0) και Άρη (1-1) έχουν λήξει ισόπαλα.

Παρόλα αυτά όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη στην έδρα του. Η προηγούμενη φορά ωστόσο που είχε συμβεί αυτό δεν ήταν σε ξεκίνημα πρωταθλήματος, αλλά στο τέλος εκείνου της σεζόν 2006/07.

Τότε που το «τριφύλλι», με προπονητή τον Βίκτορ Μουνιόθ, είχε ηττηθεί διαδοχικά από Εργοτέλη (0-1), Ατρόμητο (1-2), Άρη (0-1) και την τελευταία αγωνιστική (αγωνιζόμενος ως γηπεδούχος και πάλι στη Λιβαδειά) είχε φέρει ισοπαλία 2-2 με την Κέρκυρα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x