Γενικά

Οι Η.Π.Α. κέρδισαν το 1ο διατλαντικό «CrossFit Invitational by Reebok»!

Στο πρώτο «CrossFit Invitational by Reebok» που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στέφθηκε νικήτρια κερδίζοντας τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες αθλήτριες CrossFit της Ευρωπαϊκής ομάδας.

Στο πρώτο «CrossFit Invitational by Reebok» που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στέφθηκε νικήτρια κερδίζοντας τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες αθλήτριες CrossFit της Ευρωπαϊκής ομάδας.

Οι δύο all-star ομάδες, Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών, έδωσαν μάχη στήθος με στήθος σε μία εξοντωτική σειρά ασκήσεων συνολικής διάρκειας 90 λεπτών, με την ομάδα των ΗΠΑ να κατακτά την κορυφή της βαθμολογίας σημειώνοντας ένα εκπληκτικό τελικό σκορ 20-6!

Υπό την καθοδήγηση των δύο φορές πρωταθλητών στους αγώνες Reebok CrossFit, Rich Froning Jr. και Annie Thorisdottir, οι καταξιωμένοι αθλητές στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον τίτλο, δοκίμασαν τα όριά τους σε μία σειρά από απαιτητικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ την προσπάθειά τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χιλιάδες θεατές μέσω της live μετάδοσης από το κανάλι του Eurosport. Στο τέλος, η ομάδα του Rich Froning από τις ΗΠΑ αποτελούμενη από 6 CrossFitters στέφθηκε νικήτρια.

Ο Rich Froning ανέφερε χαρακτηριστικά, «Η Ευρωπαϊκή ομάδα έδωσε μία μεγάλη μάχη και είναι μία απίστευτα ταλαντούχα ομάδα αθλητών. Ήταν υπέροχο να βλέπεις την CrossFit κοινότητα του Ηνωμένου Βασιλείου συγκεντρωμένη να μας ενθαρρύνει. Το κοινό του Λονδίνου ήταν πραγματικά φοβερό». Αντίστοιχα η αρχηγός της Ευρωπαϊκής ομάδας, Annie Thorisdottir σχολίασε «Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μας. Αγωνιστήκαμε σκληρά και αυτό είναι που μετράει. Η ομάδα των ΗΠΑ άξιζε τη νίκη και θεωρώ ότι ήταν τιμή και των δύο ομάδων να αγωνιστούν σε μία τέτοια εκδήλωση».

«Ήδη έχουμε παρατηρήσει μία απίστευτη άνοδο του CrossFit με τη συμμετοχή-ρεκόρ των 70,000 διαγωνιζόμενων στους αγώνες Reebok CrossFit για το 2012» είπε ο Chris Froio, Head of Training στη Reebok.

«Στόχος μας στη Reebok, σε συνεργασία με το CrossFit, είναι να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς και να κάνουμε γνωστό αυτό το μοναδικό άθλημα σε νέα κοινά σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν τη γυμναστική και να τους εμπνεύσουμε να είναι fit for life. Το CrossFit Invitational Throwdown ήταν ο ιδανικός τρόπος να το αποδείξουμε αυτό αφού συνδύαζε όλα τα στοιχεία του CrossFit – ανταγωνισμό, συντροφικότητα, ομαδικότητα – με τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x