Stoiximan Super League

Ενός κακού, μύρια έπονται

Εκτός πλάνων τουλάχιστον για άλλες δύο εβδομάδες θα μείνει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Νοκ άουτ με Λάτσιο και ο Κουίνσι, αμφίβολοι Σεϊταρίδης και Βελάσκες.

Εκτός πλάνων τουλάχιστον για άλλες δύο εβδομάδες θα μείνει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και ήδη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον απέκλεισε από τα πλάνα του.

Έτσι θα χάσει για το παιχνίδι της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League απέναντι στη Λάτσιο, όπως κι αυτά με ΟΦΗ εκτός και ΑΕΚ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Πέραν των Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλου και Σο, που έκαναν ατομικό, δεν υπολογίζεται και ο Κουίνσι, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο.

Ατομικό για προληπτικούς λόγους έκανε ο Χάρης Μαυρίας, καθώς αισθάνθηκε λίγο βαρύ τον δικέφαλό του. Ο νεαρός εξτρέμ θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο και αν είναι καλά, διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Αμφίβολοι είναι οι Σεϊταρίδης και Βελάσκες, καθώς έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x