Ελλάδα

Παίρνει Χαντ ο Άρης

Κοντά στην απόκτηση του Τζέρεμι Χαντ βρίσκεται ο Άρης. Οι «κίτρινοι» αναζητούν έναν παίκτη για την θέση «3», με τον 29χρονο Αμερικανό να βρίσκεται αύριο (Τετάρτη 24/10) στην Θεσσαλονίκη και εφόσον πείσει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή μέσω των προπονήσεων, θα αποκτηθεί.

Κοντά στην απόκτηση του Τζέρεμι Χαντ βρίσκεται ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» αναζητούν έναν παίκτη για την θέση «3», με τον 29χρονο Αμερικανό να βρίσκεται αύριο (Τετάρτη 24/10) στην Θεσσαλονίκη και εφόσον πείσει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή μέσω των προπονήσεων, θα αποκτηθεί.

Ο Χαντ (1.96) αγωνίστηκε πέρυσι στον ΚΑΟΔ και σε 16 αγώνες είχε 7.9 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο. Στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατό του αλλά πλέον είναι ετοιμοπόλεμος.

Τo τεχνικό τιμ του Άρη θέλει με αυτό τον τρόπο να καλύψει το κενό του Τσεζ Σάιμον ο οποίος δεν απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής λόγω της απαγόρευσης της FIBA.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα των «κιτρίνων», με απώτερο στόχο να αποκτηθεί μέχρι το τέλος τη περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x