Stoiximan Super League

Δοκίμασε Φούντα

Ο χρόνος μέχρι τον «τελικό» με τον Πλατανιά τελειώνει, αλλά η διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για δοκιμές συνεχίζεται. Παρόλο που ο Γερμανός έδειχνε να ‘χει κατασταλάξει εν πολλοίς για την ενδεκάδα της ΑΕΚ (χρησιμοποιώντας δυο σερί μέρες την ίδια), την Παρασκευή έδειξε να σκέφτεται και μια αλλαγή: Το πώς μπορεί να χωρέσει στο αρχικό σχήμα και τον Ταξιάρχη Φούντα.

Ο χρόνος μέχρι τον «τελικό» με τον Πλατανιά τελειώνει, αλλά η διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για δοκιμές συνεχίζεται.

Παρόλο που ο Γερμανός έδειχνε να ‘χει κατασταλάξει εν πολλοίς για την ενδεκάδα της ΑΕΚ (χρησιμοποιώντας δυο σερί μέρες την ίδια), την Παρασκευή έδειξε να σκέφτεται και μια αλλαγή:

Το πώς μπορεί να χωρέσει στο αρχικό σχήμα και τον Ταξιάρχη Φούντα.

Ο Γερμανός έχει δείξει από την αρχή της εβδομάδας διατεθειμένος να παρουσιάσει μια πιο επιθετική ΑΕΚ. Το επιβάλλει, άλλωστε, ο χαρακτήρας «τελικού» που έχει πάρει για την «Ένωση» το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Εκτός της αλλαγής συστήματος όμως (και της επιλογής του πιο επιθετικογενούς 4-3-3) ο Γερμανός έμοιαζε να έχει καταλήξει και στα πρόσωπα που θα το στελεχώνουν.

Το γεγονός ωστόσο ότι για δυο μέρες δοκίμαζε την ίδια ενδεκάδα δεν τον εμπόδισε στην προπόνηση της Παρασκευής να δει πως δουλεύει και με μια αλλαγή. Εκείνη της εισόδου του Ταξιάρχη Φούντα. Ο νεαρός λοιπόν αγωνίστηκε με τους «βασικούς» σήμερα, παίρνοντας θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Βαλεντίνου Βλάχου. Ο τελευταίος ωστόσο παρέμεινε στα βασικά πλάνα του Λίνεν, αφού μετατοπίστηκε σε ρόλο δεξιού μπακ -αντί του Αρκούδα που έμεινε εκτός.

Για μια ακόμα μέρα, πάντως, ο Γερμανός έδειξε να μην υπολογίζει για το αρχικό σχήμα τους Γκερέιρο και Κατσικοκέρη, αφού αμφότεροι (για διαφορετικούς λόγους) έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις. Έτσι, η δοκιμή της Παρασκευής -που ευνόητα αποτελεί και το πιο αξιόπιστο δείγμα του πώς θα κατέβει η ΑΕΚ απέναντι στον Πλατανιά- είχε τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Κοντοέ, Γιάγκο, Κουτρουμπή και Βλάχο.

Στα χαφ παρέμεινε ο Φέτσης (που επιβεβαιώνει την πρόθεση του Λίνεν να τον διατηρήσει βασικό), μπροστά του εσωτερικοί μέσοι οι Λαγός (αριστερά) και Κορδέρο (δεξιά) και τον προωθημένο Φουρτάδο πλαισίωναν από τα άκρα οι Παπαδημητρίου (αριστερά) και Φούντας (δεξιά). Πιο ασφαλή συμπεράσματα πάντως για το σχήμα της «Ένωσης» θα μπορούν να βγουν μετά την προπόνηση του Σαββάτου (18:00), έπειτα από το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x