Stoiximan Super League

Σβηστό…

Σε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και πολλά παράπονα για την διαιτησία και από τους δύο, Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στη Λιβαδειά. Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν από μία (!) καλή φάση σε όλο το παιχνίδι, με τους Κυριακίδη και Φούλοπ να κρατάνε, αμφότεροι, το μηδέν.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και πολλά παράπονα για την διαιτησία και από τους δύο, Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στη Λιβαδειά.

Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν από μία (!) καλή φάση σε όλο το παιχνίδι, με τους Κυριακίδη και Φούλοπ να κρατάνε, αμφότεροι, το μηδέν.



«Ποιος θα χτυπήσει πιο δυνατά τον άλλο…», αυτός θα μπορούσε να είναι ο… διαγωνισμός του πρώτου ημιχρόνου. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν σχεδόν ανύπαρκτες, ενώ τα δυνατά μαρκαρίσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Μάλιστα απορίας άξιο ήταν το ότι δεν υπήρχε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι.

Αυτή θα μπορούσε να βγει στην αγκωνιά του Περόνε, πάνω στον Γεωργίου, ενώ σίγουρα θα έπρεπε να βγει στον κεντρικό αμυντικό του Λεβαδεικού, όταν χτύπησε εκτός φάσης τον Μπαρτολίνι. Το 0-0 του πρώτου μέρους ήταν μάλλον… αναμενόμενο, με τους προπονητές να είναι έτοιμοι για πολλές παρατηρήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε πολύ. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν για άλλα 45’ λεπτά σε δυνατά μαρκαρίσματα, χωρίς να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Όταν αυτό έγινε, ο Σανκαρέ σπατάλησε τη σέντρα του Ράγιος, ενώ το ίδιο έγινε και όταν ο Ροτζέριο «χόρεψε» την άμυνα του Αστέρα, έδωσε… πάρε-βάλε πάσα στον Πόι και εκείνος πλάσαρε πάνω στον Φούλοπ.

Τα λεπτά που κύλησαν δεν έφερναν κάτι στο παιχνίδια, παρά τις κινήσεις που έγιναν στην σκακιέρα από τους Παράσχο και Τσιώλη. Το τελευταίο σφύριγμα του Παππά «κλείδωσε» το πιο εύκολο 0-0 σε ένα, ίσως, από τα χειρότερα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, σε αυτές τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Οι δύο ομάδας πήραν από έναν πόντο και συνεχίζουν με τους στόχους τους να είναι διαφορετικοί.





Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ροτζέριο (80’ Μαχαίρας), Πόι, Ακόστα (68’ Ακόστα), Βασιλείου (72’ Πινέιρο).

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο (89’ Φραγκουλάκης), Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσις (67’ Καλαντζής), Ναβάρο (56’ Καρντάσιο), Ράγιος, Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Έγκον, Κουρμπέλης, Γιαλούσης.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Τσολάκης (Αθηνών)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς





Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x