F1

Ζει τις στιγμές ο Φέτελ

Στους εφτά ουρανούς βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ύστερα από την πέμπτη του νίκη -τέταρτη διαδοχική - στο γκραν πρι της Ινδίας. Ο Γερμανός δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε ευτυχισμένος που ανήκει σε αυτήν την ομάδα, ενώ τόνισε πως η διαφορά που τους οδηγεί στην επιτυχία είναι η καλή τους συνεργασία.

Στους εφτά ουρανούς βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ύστερα από την πέμπτη του νίκη -τέταρτη διαδοχική - στο γκραν πρι της Ινδίας.

Ο Γερμανός δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε ευτυχισμένος που ανήκει σε αυτήν την ομάδα, ενώ τόνισε πως η διαφορά που τους οδηγεί στην επιτυχία είναι η καλή τους συνεργασία.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα και στον καθένα ξεχωριστά που έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Δεν υπάρχει κάτι που να κάνει τη διαφορά, ούτε αυτό το σαββατοκύριακο, ούτε κανένα. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, στην οποία όλοι δουλεύουμε μαζί και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά ως ομάδα», ήταν τα λόγια του Φέτελ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είναι απίστευτο και τις δύο χρονιές που έχουμε έρθει εδώ έχουμε πάρει την πολ το Σάββατο και τη νίκη την Κυριακή. Είναι φανταστικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα ακόμη ένα ωραίο τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x