F1

«Οι υπόλοιποι ήταν πολύ γρήγοροι»

Στην κακή εκκίνηση του ινδικού γκραν πρι αναφέρθηκε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος έχασε τη θέση του από τον Φερνάντο Αλόνσο, ωστόσο τόνισε πως ακόμη και καλύτερη εκκίνηση να είχε κάνει δεν θα είχε καταφέρει κάτι καλύτερο, δεδομένου ότι οι προπορευόμενοι πιλότοι ήταν πιο γρήγοροι από αυτόν.

Στην κακή εκκίνηση του ινδικού γκραν πρι αναφέρθηκε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος έχασε τη θέση του από τον Φερνάντο Αλόνσο, ωστόσο τόνισε πως ακόμη και καλύτερη εκκίνηση να είχε κάνει δεν θα είχε καταφέρει κάτι καλύτερο, δεδομένου ότι οι προπορευόμενοι πιλότοι ήταν πιο γρήγοροι από αυτόν.

«Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχα τόση κακή εκκίνηση, έχασα έδαφος και μετά έπεσα πίσω από τους οδηγούς που βρίσκονταν πίσω μου. Ακόμη και να είχα εκκινήσει καλύτερα οι οδηγοί που βρίσκονταν μπροστά μου ήταν πολύ γρήγοροι , ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος για να συμπληρώσει στη συνέχεια στη μάχη που είχε με τον Μαρκ Γουέμπερ.

«Προσπάθησα να προσπεράσω τον Μαρκ στους τελευταίους γύρους, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά και ήταν πολύ πιο γρήγορος από εμένα. Ωστόσο, ποτέ δεν τα παρατάω, μέχρι την τελευταία στροφή. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να τον πιάσω, όμως δεν τα κατάφερα. Ήταν μια πολύ ωραία ημέρα. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που είχα πιέσει τόσο πολύ. Νιώθω υπέροχα, ήταν ένας σπουδαίος αγώνας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x