Stoiximan Super League

Preview: ΟΦΗ-ΠΑΟ (17:15, Novasports 1)

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στόχος και των δύο ομάδων φυσικά –τι άλλο- η νίκη. Παρακολουθήστε την αναμέτρηση σε real time από το control room του sport-fm.gr.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Στόχος και των δύο ομάδων φυσικά –τι άλλο- η νίκη.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση σε real time από το control room του sport-fm.gr.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Φερέιρα αναμένεται να ξεκινήσει με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης και στο κέντρο της άμυνας οι Αντρέ Πίντο και Βελάσκες. Δεξί μπακ θα είναι ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Οι Βιτόλο και Ζέκα θα αγωνιστούν στα χαφ και μπροστά τους θα βρίσκονται οι Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τοτσέ.

Τα απρόοπτα απουσίαζαν… Επιστροφές δεν αναμένονταν και τα υπάρχοντα αγωνιστικά προβλήματα του έδεναν τα χέρια! Έτσι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ολοκληρώθηκε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ανακοινώνει την αποστολή χωρίς καμία απολύτως έκπληξη.

Οι πράσινοι θα ταξιδέψουν για την Κρήτη για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ηρακλείου με τους Καρνέζη, Καπίνο, Κοτσόλη, Σεϊταρίδη, Πίντο, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Μαρίνο, Ζέκα, Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Χουχούμη, Λαγό, Μαυρία, Φουρλάνο και Μπαρμπαρούση.

OΦΗ


Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πλατανιά ο ΟΦΗ έδειξε πως και μακριά από το «σπίτι» του μπορεί να πάρει τη νίκη ακόμη και χωρίς να εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου θέλει να δώσει συνέχεια στα… τρίποντα και να εκμεταλλευτεί τη κακή εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός.

Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Έλληνα τεχνικό παραμένει η κατάσταση του Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα η κατάσταση του μεσοβδόμαδα να χειροτερέψει και η συμμετοχή του στον αγώνα με «πράσινους» θα κριθεί -κυριολεκτικά- την τελευταία στιγμή.

Κατά τα άλλα ο «Αναστό» δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και έτσι για άλλο ματς αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ στο χορτάρι του «Γεντί Κουλέ» με το αγαπημένο του 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γουναρίδης, από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα θα είναι οι Μονιάκης, Σόουζα, Κουρδάκης,Ζαχαράκης. Στο χώρο του κέντρου ο σίγουρος είναι ο Βερόν, ενώ εκείνοι που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για μία θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής μετά τον Αργεντινό είναι οι Ιωαννίδης και Λαμπρόπουλος. Στο κέντρο της επίθεσης θα είναι ο Παπάζογλου. Στο ένα άκρο της θα είναι ο Κουτσιανικούλης και στο άλλο, εφόσον δεν αγωνιστεί ο Σίσιτς, είτε ο Περογαμβράκης είτε ο Βιτώρος.

Οι «εκλεκτοί» του Αναστόπουλου: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Σαρ, Βάντο, Μονιάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου, Νύκταρης, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς και Περογαμβράκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x