Stoiximan Super League

Preview: Άρης-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» επί της Μονπελιέ στην Γαλλία για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και… απώλειες, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο «Κλ. Βικελίδης» για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» επί της Μονπελιέ στην Γαλλία για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και… απώλειες, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο «Κλ. Βικελίδης» για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία, με νίκη, να κάνουν το οχτώ στα οχτώ και να αποσπαστούν ακόμα περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν στην βαθμολογία.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης μετά την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη από την τεχνική του ηγεσία, θα έχει ξανά στον πάγκο το δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή και θέλει να πραγματοποιήσει ανάλογη εμφάνιση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Άρης:

Η ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά και η γεμάτη πάθος εμφάνιση, έδειξε ότι ο Άρης στην μετά-Κατσαβάκη εποχή είναι αρκετά διαφορετικός. Αν αυτό θα αποδειχθεί αρκετό για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι και στον Ολυμπιακό, θα φανεί το βράδυ της Δευτέρας. Πάντως, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Πασσιαλής, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν θα έχει προβλήματα να λύσει αφού το μόνο ζήτημα είναι ο αντι-Παπαζαχαρίας που είναι τιμωρημένος. Για την θέση τον πρώτο λόγο έχει ο Παντίδος ενώ την διεκδικεί και ο Γιαννίτσης.

Η 20μελής αποστολή:

Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Κανούλας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός, Γιαννιώτας, Οικονομόπουλος, Ασλανίδης, Τσουκάνης.

Ολυμπιακός:

Η εμφάνιση του δευτέρου κυρίως ημιχρόνου αλλά και φυσικά το αποτέλεσμα, δηλαδή η νίκη στην Γαλλία επί της Μονπελιέ, δίνουν στον Ολυμπιακό ακόμα μεγαλύτερη ώθηση όπως υποστηρίζουν όλοι στην ομάδα μετά το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός συνόρων, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και να φτάσουν στο οκτώ στα οκτώ, αυξάνοντας την διαφορά τους και από τον ΠΑΟΚ που πλέον έχει μείνει στην τρίτη θέση, πίσω από τον Πανιώνιο.

Βέβαια, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει κάποια αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ο Ράφικ Τζεμπούρ έμεινε εκτός αποστολής καθώς δεν ξεπέρασε το οίδημα που τον ταλαιπωρεί. Επιπλέον, εκτός πλάνων του Πορτογάλου είναι οι Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Φετφατζίδης.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού, φανέλα βασικού αντί του Τζεμπούρ θα πάρει ο Κώστας Μήτρογλου ενώ στην θέση του Φρανσουά Μοντέστο θα είναι ο πιθανότατα ο Σιόβας. Από εκεί και πέρα, ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας και Τοροσίδης, στο κέντρο μαζί με τον Σιόβα οι Μασάντο και Μανιάτης, αριστερά ο Γκρέκο, δεξιά ο Αμπντούν και κορυφή ο Μήτρογλου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρς, Ντιακιτέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x