Stoiximan Super League

«Να κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια»

Παρά τα προβλήματα του ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι μεγάλη ομάδα, όμως οι παίκτες του ΟΦΗ θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις αγωνιστικές αδυναμίες των «πρασίνων», προκειμένου να νικήσουν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Εκτός αυτού ο νεαρός αμυντικός μίλησε και για το αν η κανονική του θέση του είναι στο κέντρο ή στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Παρά τα προβλήματα του ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι μεγάλη ομάδα, όμως οι παίκτες του ΟΦΗ θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις αγωνιστικές αδυναμίες των «πρασίνων», προκειμένου να νικήσουν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Κουρδάκης.

Εκτός αυτού ο νεαρός αμυντικός μίλησε και για το αν η κανονική του θέση του είναι στο κέντρο ή στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρδάκης στην κάμερα της Nova:


Για τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά:

«Ήταν μια νίκη ψυχολογίας, το είχαμε ανάγκη, σταθήκαμε πολύ καλά και τώρα κοιτάμε τον άμεσο αντίπαλό μας που είναι ο Παναθηναϊκός».

Για το ποια είναι η θέση του, δεξί μπακ ή στόπερ:

«Η θέση μου είναι στόπερ, αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου, σε οποιαδήποτε θέση και να με βάλει εγώ θα αγωνιστώ και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα».

Για το αν ο ΟΦΗ έχει βρει τα πατήματά του:


«Σίγουρα. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτεροι, δουλεύουμε στις αδυναμίες που έχουμε και μέρα την μέρα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Θα δούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και σίγουρα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Έχουμε μια πολύ δυνατή έδρα, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως είναι άλλωστε και να μας βοηθήσει να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».


Για τις αδυναμίες του «τριφυλλιού»:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, όσα προβλήματα και να έχει αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να τον δούμε σοβαρά. Πρέπει να κοιτάξουμε το ματς και τον Παναθηναϊκό στα μάτια προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ποιο πιστεύει ότι θα είναι το «κλειδί» προκειμένου ο ΟΦΗ να πάρει τη νίκη:

«Τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού τις ξέρουμε. Σ αυτές θέλουμε να χτυπήσουμε, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο και ελπίζω μετά να πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x