sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ρονάλντο των… ρεκόρ

Προσωπικά και ιστορικά ρεκόρ «έσπασε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη χθεσινή ευρεία νίκη (5-0) της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μαγιόρκα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι πλέον ο έβδομος σκόρερ στην ιστορία των «μερένχες» με 123 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας ξεπεράσει τον Μπουτραγκένιο και τον Πίρι. Επίσης, ισοφάρισε μία προσωπική του επίδοση που είχε σημειώσει την προπέρσινη σεζόν. Ένα γκολ περισσότερο έχει ο 27χρονος παίκτης από τον Λιονέλ Μέσι τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Προσωπικά και ιστορικά ρεκόρ «έσπασε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη χθεσινή ευρεία νίκη (5-0) της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μαγιόρκα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι πλέον ο έβδομος σκόρερ στην ιστορία των «μερένχες» με 123 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας ξεπεράσει τον Μπουτραγκένιο και τον Πίρι.

Επίσης, ισοφάρισε μία προσωπική του επίδοση που είχε σημειώσει την προπέρσινη σεζόν.

Ένα γκολ περισσότερο έχει ο 27χρονος παίκτης από τον Λιονέλ Μέσι τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όλα τα στατιστικά στοιχεία του χθεσινού αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μαγιόρκα

Τη μεγαλύτερη νίκη σε βάρος της Μαγιόρκα πέτυχε χθες η Ρεάλ Μαδρίτης σε σύνολο 55 εντός και εκτός έδρας αγώνων στην ιστορία της Primera Division.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε νέο προσωπικό ρεκόρ, σκοράροντας σε όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι για τη «βασίλισσα» σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος έχει πετύχει 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την προσωπική του επίδοση που είχε σημειώσει τη σεζόν 2010/11.

Ο 27χρονος παίκτης κατάφερε να πετύχει περισσότερα από δύο γκολ στην 46η εμφάνισή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο έχει παίξει σε 51 συνεχόμενους αγώνες για το πρωτάθλημα, το μεγαλύτερο σερί από όλους τους παίκτες. Σε αυτό τον αριθμό παιχνιδιών έχει σκοράρει 68 φορές για τους «μερένχες».

Ο διεθνής άσος μετράει 18 γκολ τη φετινή σεζόν, ένα περισσότερο από τον Λιονέλ Μέσι (17).

Ο Πορτογάλος έφτασε στην έβδομη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεπερνώντας με 123 γκολ τον Μπουτραγκένιο και τον Πίρι.

Το γκολ του Καγιεχόν έβαλε τέλος σε ένα σερί από 52 συνεχόμενους αγώνες σε επίσημους αγώνες για τη «βασίλισσα» που είχαν σκοράρει μόνο μη-Ισπανοί ποδοσφαιριστές.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x