Stoiximan Super League

Χρηματικό πρόστιμο στον Γεωργιάδη

Μια πρωινή προπόνηση/αποθεραπεία περιλάμβανε το πρόγραμμα των παικτών της Βέροιας μετά την αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής, στην οποία φιλοξένησαν την Ξάνθη (0-0). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεωργέας και Έβερτον. Με χρηματικό πρόστιμό ύψους 2.000 ευρώ τιμώρησε η ΠΑΕ τον Γεωργιάδη.

Μια πρωινή προπόνηση/αποθεραπεία περιλάμβανε το πρόγραμμα των παικτών της Βέροιας μετά την αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής, στην οποία φιλοξένησαν την Ξάνθη (0-0).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεωργέας και Έβερτον. Με χρηματικό πρόστιμό ύψους 2.000 ευρώ τιμώρησε η ΠΑΕ τον Γεωργιάδη.

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης ακολούθησαν οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στη σαββατιάτικη αναμέτρηση, με τους υπόλοιπους να κάνουν αποθεραπεία.

Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι Νίκος Γεωργέας και Έβερτον, με τον πρώτο να μην έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και τον Βραζιλιάνο αμυντικό να συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ η ομάδα τιμώρησε τον Νίκο Γεωργιάδη για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα για χτύπημα εκτός φάσης στον Μαρσελίνιο.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του αύριο (Τρίτη, 30/10), οι οποίοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη (5/11) την Τέταρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x