Ελλάδα

Ξεμούδιασμα…

Με μία απογευματινή… προπόνηση κόντρα στον ΑΓΟΡ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, για την Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» επικράτησαν των Κρητικών με σκορ 92-50, στο ματς που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική της Α1, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα. Οι Διαμαντίδης, Γιαννόπουλος, Ματσιούλις και Μπράμος σημείωσαν από 11 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κάρτερ με 15.

Με μία απογευματινή… προπόνηση κόντρα στον ΑΓΟΡ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, για την Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν των Κρητικών με σκορ 92-50, στο ματς που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική της Α1, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα.

Οι Διαμαντίδης, Γιαννόπουλος, Ματσιούλις και Μπράμος σημείωσαν από 11 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κάρτερ με 15.

Το ματς

Ο ΑΓΟΡ μπήκε στο ματς χωρίς άγχος και αυτό γιατί δεν είχε τίποτα να χάσει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, με τον… σεληνιασμένο Κάρτερ, οι Κρητικοί ήταν κοντά στο σκορ (12-9), με τους «πράσινους» να έχουν ως απάντηση τον Ματσιούλις, ο οποίος ξεκίνησε εξαιρετικά έξω από τα 6,75μ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν και πολύ καλό βαθμό στην άμυνα, στέλνοντας τον –βασικό- Σχορτσανίτη στον πάγκο. Ωστόσο, η είσοδος του ορεξάτου Τσαρτσαρή μαζί με τον Λάσμε, έδωσε ενέργεια στους γηπεδούχους, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 26-16.

Επιθετικά πήγαινε καλά ο Παναθηναϊκός, ωστόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο έσφιξε την άμυνά του, κάνοντας ένα επιμέρους σκορ 9-2 (35-18). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η διαφορά είχε πάρει την… ανιούσα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με πάνω από 20 πόντους (42-22). Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν σε θέση να πάρουν ούτε… ριμπάουντ (19-9 υπέρ του Παναθηναϊκού), με το πρώτο ημίχρονο να διαμορφώνεται στο 53-28.

Το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο 20λεπτο, με τον Αργύρη Πεδουλάκη απλά να κάνει διαχείριση του ρόστερ, ενόψει και της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην Ευρωλίγκα. Πέρα από το… φιλότιμο του Κάρτερ, ο ΑΓΟΡ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, με τη διαφορά να έχει εκτοξευθεί ακόμα και στους 30 πόντους (64-34). Ωστόσο, στη συνέχεια οι «πράσινοι» ήταν ιδιαίτερα χαλαροί, με αυτό να είχε αρνητική επίπτωση και στο ματς, αφού χάθηκε ο ρυθμός, ενώ το θέαμα να είναι φτωχό. Όμως, οι φωνές του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο, για γρήγορο παιχνίδι, εισακούστηκαν στα τελευταία λεπτά, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με το τελικό 92-50.

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 53-28, 68-39, 92-50

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σχορτσιανίτης 7, Μπράμος 11(3), Πάνκο 6, Ματσιούλις 11(3), Άρμστρονγκ 6, Ούκιτς 9(1), Λάσμε 8, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 11(1), Κίτσεν 4, Γιαννόπουλος 11(1), Σκορδίλης 2.

ΑΓΟΡ (Κουφός): Μπράουν 4(1), Γουάιτ 3, Αγγελόπουλος 2, Τσόχλας 10(2), Ντούβνιακ 5, Κόμματος , Κάρτερ15(2), Λάτοβιτς , Πέτγουεϊ 9, Σιζόπουλος 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x