Stoiximan Super League

Ο «Παπ» προσπάθησε…

Την ύστατη προσπάθεια για να αποτρέψει την απόλυση του Σάββα Παντελίδη από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Δίχως όμως αποτέλεσμα… Μένουν οι ανακοινώσεις για να αναλάβει ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Την ύστατη προσπάθεια για να αποτρέψει την απόλυση του Σάββα Παντελίδη από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Δίχως όμως αποτέλεσμα…

Ο πολύπειρος επιθετικός αντιλαμβανόμενος το βαρύ κλίμα για τον προπονητή επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μεγαλομέτοχο, Τάσο Καραολάνη. «Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή να μην κάνετε κανένα λάθος και αφήσετε να φύγει ο κόουτς. Έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές στην καριέρα μου και ξέρω τι σας λέω», φέρεται να είπε ο «Παπ», αλλά φαίνεται πως η απόφαση είχε ήδη ληφθεί και δεν άλλαξε.

Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας παρελθόν για τον Πανθρακικό και αντικαταστάτης του θα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο 43χρονος τεχνικός είναι από χθες στην Κομοτηνή, συζήτησε με τη διοίκηση και σήμερα αναμένονται οι ανακοινώσεις, ενώ ντεμπούτο θα κάνει στο ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x