Δελτία Τύπου

Συνωστισμός στην κορυφή της Ένωσης Ανεξαρτήτων Ομάδων

Η νίκη της Cobra επί της Παγκρητίου με 3-2 έφερε τρεις ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς στην A' κατηγορια της Ένωσης Ανεξαρτητων.

Η νίκη της Cobra επί της Παγκρητίου με 3-2 έφερε τρεις ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς στην A' κατηγορια της Ένωσης Ανεξαρτητων.

Το τοπικό ντέρμπι του Καρέα ήταν παράσταση για ένα ρόλο καθώς η Nemesis έδειξε ανέτοιμη και ηττήθηκε από τον Καρέα με 0-4 (το παιχνίδι βιντεοσκοπήθηκε και θα αναρτηθεί στο Anexartito.gr), ενώ στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής ο Πανελλήνιος επέστρεψε στην μετριότητα και έχασε με κατεβασμένα χέρια από τον Μαύρο Αετό με 1-3 που ανέβηκε και αυτός στους 19 βαθμούς και ακολουθεί τις Cobra και Παγκρήτιο με χειρότερη διαφορά τερμάτων.

Στην β' κατηγορία η Αθήνα συνεχίζει μόνη πρώτη με νίκη επί του Κενταύρου με 3-1 αλλά ο αγώνας έκπληξη ήταν Άτταλος Αθηνών-Διόνυσος 3-1 με χατ τρικ του «Βακαλέλη», με αυτό το αποτέλεσμα στη δεύτερη θέση ανέβηκαν Friends Club και Rossoneri με 21 βαθμούς τρεις λιγότερους από την Αθήνα 2005 που έχει 24.

Στην Γ' κατηγορία ξεχώρισε το μεγάλο ντέρμπι Sierra Maestra -Περσέας Σερίφου (3-3), ενώ στους υπόλοιπους αγώνες νίκησαν τα φαβορί και η βαθμολογική κατάταξη έμεινε αμετάβλητη με την Sierra Μαέστρα με 20 βαθμούς, αλλά πλέον είναι …στον πόντο οι Αδέσποτοι και η Δόξα Βάρης που συνέχισαν με νίκες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την κίνηση της 8ης αγωνιστικής στο Anexartito.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x