Stoiximan Super League

Δίωξη σε Έτο και ΠΑΟΚ

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, για το σχόλιο του Βραζιλιάνου μπακ μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα. «Η ελληνική ομοσπονδία πρέπει να ντρέπεται για τους διαιτητές. Όλοι είναι εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα τα ξεπεράσουμε όλα», έγραψε στο twitter κι όπως στην περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη η δίωξη έγινε με βάση το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρεται σε περιπτώσεις «δυσφήμησης του αθλήματος».

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, για το σχόλιο του Βραζιλιάνου μπακ μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

«Η ελληνική ομοσπονδία πρέπει να ντρέπεται για τους διαιτητές. Όλοι είναι εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα τα ξεπεράσουμε όλα», έγραψε στο twitter κι όπως στην περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη η δίωξη έγινε με βάση το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρεται σε περιπτώσεις «δυσφήμησης του αθλήματος», ενώ για την ΠΑΕ με βάση το άρθρο 14 που αναφέρεται «στην ευθύνη των ομάδων για πράξεις αθλητών τους που δεν προάγουν το ποδόσφαιρο».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Αραούχο Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012».


* Σε ό,τι έχει να κάνει με την σημερινή πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Ν. Μεσήμβριας, ο Λίαμ Λόρενς έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα (το απόγευμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις), ενώ ο Μπερτράν Ρομπέρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x