Euroleague

«Τώρα πια αντίπαλος…»

Εννιά χρόνια με οκτώ πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και τρεις τίτλους στην Ευρωλίγκα δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα. Ο Μάικ Μπατίστ την Πέμπτη θα τεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του, στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με τον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να… θάψει το συναίσθημα και να προτάξει τον επαγγελματισμό. «Έζησα μεγάλες χαρές και έκανα πολλούς φίλους, αλλά τώρα είμαι αντίπαλος», δήλωσε ο 36χρονος άσος.

Εννιά χρόνια με οκτώ πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και τρεις τίτλους στην Ευρωλίγκα δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα. Ο Μάικ Μπατίστ την Πέμπτη θα τεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του, στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με τον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να… θάψει το συναίσθημα και να προτάξει τον επαγγελματισμό.

«Με τον Παναθηναϊκό είχα μεγάλες επιτυχίες, έζησα μεγάλες χαρές κι έκανα πολλούς φίλους. Σίγουρα θα είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι αυτό, τώρα που θα είμαι αντίπαλός του. Όμως από τη στιγμή που θα αρχίσει το ματς, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τη Φενέρ να πάρει τη νίκη», δήλωσε ο 36χρονος άσος και πρόσθεσε: «Τώρα ανήκω σε αυτή την ομάδα και όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και νιώθω πολύ χαρούμενους, ενώ ο τρόπος ζωής στην Κωνσταντινούπολη μού αρέσει, ζω ήρεμα με την οικογένειά μου. Το περιβάλλον εδώ που μένω είναι ιδανικό για την οικογένεια».

Για την πορεία της «Φενέρ», που προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Η ομάδα πάει καλά. Κάθε μέρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα και δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους και παίζουμε υπό πίεση, αλλά εγώ έχω συνηθίσει σε αυτό. Μόνο έτσι μπορείς να φτάσεις ψηλά. Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει συνέχεια».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. «Ευχαριστώ τους οπαδούς μας γιατί είναι πάντα δίπλα μας. Είμαστε ακόμη στην αρχή της διαδρομής και η συνέχεια θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Η σεζόν μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα. Τους θέλουμε κοντά μας και στις δύσκολες στιγμές για να μας δώσουν δύναμη. Περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x