Αγγλία

Θέλει πίσω τον Κουρτουά η Τσέλσι

Στην Τσέλσι θα επιστρέψει ο Τιμπό Κουρτουά μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό έχει ξεκαθαρίσει η διοίκηση των Λονδρέζων στους «ροχιμπλάνκος», αν και η τελική τους απόφαση – σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» - θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Στην Τσέλσι θα επιστρέψει ο Τιμπό Κουρτουά μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό έχει ξεκαθαρίσει η διοίκηση των Λονδρέζων στους «ροχιμπλάνκος», αν και η τελική τους απόφαση – σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» - θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την βρετανική ομάδα τον Ιούλιο του 2001 από την Γκενκ και άμεσα παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ισπανικό σύλλογο. Στους Μαδριλένους έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του Europa League.

Στην Τσέλσι θέλουν ο Κουρτουά να επιστρέψει στην Αγγλία και να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα του Λονδίνου, ώστε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Premier League.

Από την πλευρά του, ο 20χρονος γκολκίπερ δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αφήσει το «Βιθέντε Καλντερόν» και θα ήθελε να παραμείνει περισσότερο. Ωστόσο, η απόφαση δεν ανήκει στον ίδιο.

Πάντως, θετική εικόνα για τις ικανότητες του Κουρτουά έχει σχηματίσει ο προπονητής τερματοφυλάκων της Τσέλσι και θεωρεί ότι θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x