Stoiximan Super League

«Νοκ άουτ» ο Ζουμπουλάκης

Τα πλάνα του χωρίς τον Άγγελο Ζουμπουλάκη θα αναγκαστεί να καταστρώσει ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, για την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εκτός έδρας κόντρα στον Πλατανιά. Ο νεαρός αμυντικός στην προπόνηση της Πέμπτης (1/11) ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε τενοντίτιδα και έτσι θα είναι απών από το παιχνίδι της Κρήτης.

Τα πλάνα του χωρίς τον Άγγελο Ζουμπουλάκη θα αναγκαστεί να καταστρώσει ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, για την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εκτός έδρας κόντρα στον Πλατανιά.

Ο νεαρός αμυντικός στην προπόνηση της Πέμπτης (1/11) ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε τενοντίτιδα και έτσι θα είναι απών από το παιχνίδι της Κρήτης.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης που έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφού έβρεχε για αρκετή ώρα, ενώ κατά διαστήματα έριχνε και χαλάζι, κανονικά το «παρών» έδωσε ο Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα.

Αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τον Άκη Μάντζιο, αφού για το δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στον Πλατανιά θα υπολογίζει κανονικά τον «κινητήριο μοχλό» της μεσαίας γραμμής των Φαιάκων.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x