Τένις

Πάει και ο Μάρεϊ…

Δεν είναι το τουρνουά των φαβορί! Μετά τον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν η σειρά του Άντι Μάρεϊ να πει… αντίο από πολύ νωρίς στο Masters του Παρισιού. Ο Σκωτσέζος νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης γνώρισε την ήττα από τον Γέρζι Γιάνοβιτς με 2-1 σετ (6-7, 7-6, 6-2) και δεν προκρίθηκε στα προημιτελικά του γαλλικού τουρνουά.

Δεν είναι το τουρνουά των φαβορί!

Μετά τον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν η σειρά του Άντι Μάρεϊ να πει… αντίο από πολύ νωρίς στο Masters του Παρισιού.

Ο Σκωτσέζος νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης γνώρισε την ήττα από τον Γέρζι Γιάνοβιτς με 2-1 σετ (6-7, 7-6, 6-2) και δεν προκρίθηκε στα προημιτελικά του γαλλικού τουρνουά.

Ο Πολωνός αντίπαλος του Μάρεϊ είχε ως σύμμαχο το πολύ δυνατό σέρβις του. Έβαλε δύσκολα εξ’ αρχής στον Βρετανό, ο οποίος έχοντας με το μέρος του τη τύχη πήρε το πρώτο σετ στο tie break. Το δεύτερο οδηγήθηκε στην ίδια διαδικασία, με τον Γιάνοβιτς να παίρνει «εκδίκηση» και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο κρίσιμο και τελευταίο σετ, ο Μάρεϊ… κατέρρευσε, δέχθηκε δύο φορές μπρέικ και έμεινε νωρίς εκτός προημιτελικών στο Παρίσι. Πλέον ο… δρόμος ανοίγει για τους Φερέρ, Τσόνγκα και Μπέρντιχ κατά κύριο λόγο να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x