Δελτία Τύπου

«Χρυσό» διήμερο για τους παίκτες της Betfair!

Τρομερές συγκινήσεις επεφύλασσε το διήμερο που μας πέρασε στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λιγκ Καπ. Τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη γίναμε μάρτυρες σπουδαίων παιχνιδιών, τεράστιων ανατροπών, συγκλονιστικών εξελίξεων και φυσικά… εκπληκτικών αποδόσεων στο Live της Betfair!

Τρομερές συγκινήσεις επεφύλασσε το διήμερο που μας πέρασε στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λιγκ Καπ. Τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη γίναμε μάρτυρες σπουδαίων παιχνιδιών, τεράστιων ανατροπών, συγκλονιστικών εξελίξεων και φυσικά… εκπληκτικών αποδόσεων στο Live της Betfair!

Η αρχή έγινε στην αναμέτρηση της Ρέντινγκ με την Άρσεναλ, στην οποία οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0, όμως οι «κανονιέρηδες» έφεραν το ματς στα ίσα με ένα γκολ στον… θάνατο, ισοφαρίζοντας σε 4-4! Και στην παράταση ολοκλήρωσαν την επική αυτή ανατροπή, επικρατώντας με 7-5! Η ισοπαλία ταιριάστηκε στο 120,00, ενώ η πρόκριση των Λονδρέζων έφτασε μέχρι και το υψηλό 34,00!

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι στην αγορά για τον Νικητή της διοργάνωσης η Άρσεναλ βρέθηκε να ανταλλάσσεται ακόμα και στο 980,00, ενώ μετά τη λήξη της συνάντησης κατρακύλησε στο 5,60 και μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα έπεσε κι άλλο φτάνοντας το 3,15! Cash Out για… τρελά κέρδη!

Το μεγάλο ντέρμπι διεξήχθη την Τετάρτη, με τη Τσέλσι να υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ, θέλοντας να πάρει μια… εκδίκηση για την ήττα της στο πρωτάθλημα από τη Μάντσεστερ λίγες μέρες πριν. Το ματς ήταν εξίσου συναρπαστικό, με τους «μπλε» να είναι πίσω στο σκορ με 3-2 μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, στιγμή που ισοφάρισαν σε 3-3 με πέναλτι. Το Ακριβές Σκορ ταιριάστηκε στο 90,00, όμως ακόμα πιο ψηλά έφτασε η ισοπαλία που προσφέρθηκε μέχρι και το 120,00!

Στην παράταση οι Λονδρέζοι πήραν την πρόκριση επικρατώντας με 5-4 και έτσι αρκετοί θα πληρώθηκαν το 34,00 που έδινε η πρόκριση της Τσέλσι. Όσον αφορά το Over 5,5, αυτό παίχτηκε μέχρι και το αξιόλογο 26,00.

Ωστόσο τα… highlights του ντέρμπι ήρθαν από κάποια άλλα ειδικά στοιχήματα. Στη συνδυαστική αγορά 1ος Σκόρερ-Ακριβές Σκορ, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Ράιαν Γκιγκς και να τελειώσει το ματς 3-3 ανταλλάχθηκε στο εκκωφαντικό 400,00! Επιπλέον, το Σκορ Παράτασης 2-1 ταιριάστηκε στο 180,00, ενώ κάποιος τυχερός πρόλαβε και ταίριαξε κάποια ελάχιστα χρήματα ακόμα και στο 400,00!

Οι συγκινήσεις, όμως, αλλά και το… χρυσάφι που μοίρασε το κορυφαίο ανταλλακτήριο στους παίκτες του δεν σταμάτησαν εδώ! Θύμα έκπληξης έπεσε η Λίβερπουλ, που έχασε με 3-1 στο «Άνφιλντ» από τη Σουόνσι, με το Ακριβές Σκορ να πληρώνει σε απόδοση 95,00. Πιο χαμηλά προσφέρθηκε το Over 3.5 (15,50).

Έκπληξη είχαμε και στο «Κάροου Ρόουντ», όπου η Τότεναμ προηγούνταν με 1-0 της Νόριτς μέχρι το 84’, όμως μια εκπληκτική αντεπίθεση των «καναρινιών» στο φινάλε, έφερε τα πάνω-κάτω και το Τελικό Σκορ 2-1 ταιριάστηκε στο εξαιρετικό 85,00.


Για πληρέστερη ενημέρωση για όλες τις αγορές της Betfair για τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις, μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, εξειδικευμένες αναλύσεις, πλούσια στατιστικά και έγκυρα προγνωστικά επισκέψου το blog: stoixhma.betfair.gr Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Twitter στο Betfair_hellas, όπου πλέον υπάρχει Live κάλυψη των σημαντικότερων αγώνων ποδοσφαίρου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x