Επικαιρότητα

Συναυλία συμπαράστασης για τα θύματα του τυφώνα Σάντι

Οι καταστροφές και oι δοκιμασίες ενώνουν. Ιερά τέρατα της αμερικανικής μουσικής σκηνής, όπως ο Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Τζον Μπον Τζόβι, ο Μπίλι Τζόελ, ο Στιβ Τάιλερ, ένωσαν το βράδυ της Παρασκευής τις φωνές τους και ανέβηκαν στη σκηνή σε μια συναυλία με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες που άφησε πίσω του ο τυφώνας Sandy.

Οι καταστροφές και oι δοκιμασίες ενώνουν.

Ιερά τέρατα της αμερικανικής μουσικής σκηνής, όπως ο Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Τζον Μπον Τζόβι, ο Μπίλι Τζόελ, ο Στιβ Τάιλερ, ένωσαν το βράδυ της Παρασκευής τις φωνές τους και ανέβηκαν στη σκηνή σε μια συναυλία με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες που άφησε πίσω του ο τυφώνας Sandy, ένας από τους ισχυρότερους που έπληξαν ποτέ τις ΗΠΑ και που με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 100 ανθρώπους και προκάλεσε υλικές καταστροφές δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η συναυλία μεταδόθηκε μέσω του τηλεοπτικού δικτύου NBC και υπολογίζεται ότι την παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στις χώρες όπου φτάνει το δορυφορικό σήμα του δικτύου.

Στη σκηνή εναλλάχθηκαν μεταξύ άλλων και ο Στίνγκ, η Κριστίνα Αγκιλέρα, ο Τζίμι Φάλον, η Μαίρη Τζέι Μπλάιτζ, η Τίνα Φέι, ο Τζον Στούαρτ, αλλά και οι ηθοποιοί Γούπι Γκόλντμπεργκ και Ντάνι ντε Βίτο.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Στίνγκ επέλεξε να τραγουδήσει την επιτυχία του «Message in a Bottle», που περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό στίχο «Στέλνοντας μήνυμα S.O.S.»…

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x