F1

Βλέπει… ευκαιρίες ο Φέτελ

Μπορεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ να δέχτηκε μια από τις πιο αυστηρές ποινές στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, ωστόσο δεν δείχνει απογοητευμένος. Μετά την από τις κατατακτήριες δοκιμές του Άμπου Ντάμπι, λόγω παράβασης του άρθρου 6.6.2. των κανονισμών της FIA, τόνισε πως στον αυριανό αγώνα, στον οποίο θα εκκινήσει από τα πιτ θα έχει πολλές ευκαιρίες.

Μπορεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ να δέχτηκε μια από τις πιο αυστηρές ποινές στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, ωστόσο δεν δείχνει απογοητευμένος.

Μετά την ανακοίνωση για τον αποκλεισμό του από τις κατατακτήριες δοκιμές του Άμπου Ντάμπι, λόγω παράβασης του άρθρου 6.6.2. των κανονισμών της FIA, τόνισε πως στον αυριανό αγώνα, στον οποίο θα εκκινήσει από τα πιτ θα έχει πολλές ευκαιρίες.

Ο Γερμανός πιλότος μετά την τιμωρία του χρησιμοποίησε τα λόγια ενός σκιέρ, θέλοντας να δείξει πως θα δώσει τον αγώνα του έστω και από την τελευταία θέση.

«Κάποτε ένας κορυφαίος αθλητής του σκι είχε πει: “Κάθε τι που συμβαίνει σου δίνει μία ευκαιρία και όσον αφορά εμάς νομίζω ότι αύριο θα έχουμε πολλές ευκαιρίες», δήλωσε ο Φέτελ.

Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, ανακοίνωσε ότι ο Γερμανός πιλότος θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα από τα πιτ, θέλοντας η ομάδα να ελέγξει το μονοθέσιο του.

«Κατά τη διάρκεια του γύρου επιβράδυνσης μετά τον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών η Renault μας έδωσε εντολή ο Σεμπάστιαν να ακινητοποιήσει το μονοθέσιο του και αυτό γιατί υπήρχε ένα θέμα με τα καύσιμα. Μετά την ομιλία με τους αγωνοδίκες, οι οποίοι αποδέχτηκαν τους λόγους ανωτέρας βίας, δυστυχώς δεν υπήρχε η απαραίτητη ποσότητα καυσίμου για να γίνει έλεγχος.

Ως αποτέλεσμα η FIA απέκλεισε τον Σεμπάστιαν και εμείς αποφασίσαμε να εκκινήσουμε από τα πιτ, ώστε να αποσυρθεί το μονοθέσιο και να το ερευνήσουμε περεταίρω. Χρειαζόμαστε από τον Μαρκ μια δυνατή εμφάνιση, ο Σεμπάστιαν θα έχει έναν δύσκολο αγώνα
», δήλωσε το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x