Stoiximan Super League

«Σχεδόν τελειώσαμε…»

Διαδικαστικά ζητήματα απομένουν-όπως φαίνεται-για τη λύση της συνεργασίας του Κώστα Κατσουράνη με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής μέσος πέρασε το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ και αποχωρώντας, ανέφερε αποκλειστικά στο www.sport-fm.gr: «Σχεδόν τελειώσαμε…», ενώ απάντησε με νόημα «…δεν είναι καιρός να πούμε περισσότερα» για το γεγονός ότι δεν αποδεσμεύτηκε σε μεταγραφική περίοδο.

Διαδικαστικά ζητήματα απομένουν-όπως φαίνεται-για τη λύση της συνεργασίας του Κώστα Κατσουράνη με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής μέσος πέρασε το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ και αποχωρώντας, ανέφερε αποκλειστικά στο www.sport-fm.gr: «Σχεδόν τελειώσαμε…».

Ερωτηθείς αν είναι ενοχλημένος που αποδεσμεύεται Οκτώβρη-Νοέμβρη μήνα κι όχι σε κάποια μεταγραφική περίοδο, αρκέστηκε να πει: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Τώρα δεν είναι καιρός να πούμε περισσότερα».

Ο 33χρονος άσος έφτασε στα γραφεία συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αποχώρησε από εκεί μετά από περίπου μία ώρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες για το διαζύγιο και λέγεται πως ο παίκτης θα πάρει 600.000 ευρώ σε δύο δόσεις μέσα στο 2013.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x