Europa League

Με πίστη στη Ρώμη

Στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λάτσιο, βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο «Ολίμπικο». «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει μια επιτυχία», ο Βιτόλο, πριν από την αναχώρηση των «πράσινων». Αγωγής εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη καταθέτει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λάτσιο, βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο «Ολίμπικο». «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει μια επιτυχία», δήλωσε ο Βιτόλο, πριν από την αναχώρηση των «πράσινων».

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα ψάχνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, μετά τις δυο ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ απέναντι σε Τότεναμ και Λάτσιο και καταλαβαίνει κανείς ότι το έργο της απέναντι στην ιταλική ομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όχι μόνο γιατί οι «λατσιάλι» είναι το απόλυτο φαβορί για την επικράτηση, αλλά και για το γεγονός ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική ομάδα δεν είναι και η καλύτερη.

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των «πράσινων» θα γίνει στις 18:30 τοπική ώρα, στο Ολύμπικο και η προπόνηση του Παναθηναϊκού μισή ώρα αργότερα. Η αντίπαλός του, θα γυμναστεί στις 16:30 και η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, θα παραχωρηθεί στις 16:00.

Αγωγή κατά Μαρινάκη!

Ετοιμος να καταθέσει αγωγή σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο λόγος, τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, μετά το παιχνίδι με την Μονπελιέ. «Η λάσπη που τρώει ο Ολυμπιακός και εγώ προσωπικά από τα σκουπίδια, είτε λέγονται ΣΚΑΪ, είτε Αλαφούζος, είτε Κούγιας, πρέπει όλα αυτά τα σκουπίδια να απομονωθούν», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Μαρινάκης, κάτι που αναγκάζει τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ να κινηθεί νομικά εναντίον του.


Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x