Stoiximan Super League

Κουτλίδης: «Όλη η 18αδα από αντιντόπινγκ»

Με μία αιχμηρή δήλωση, ο Λάζαρος Κουτλίδης έδωσε το «οκ» για διεξαγωγή αντιντόπινγκ κοντρόλ στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο για την δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετά από πρόταση της ομάδας του Περιστερίου. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων», φανερά ενοχλημένος από το εν λόγω θέμα, άφησε να εννοηθεί πως αμφισβητείται η καλή κατάσταση της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Με μία αιχμηρή δήλωση, ο Λάζαρος Κουτλίδης έδωσε το «οκ» για διεξαγωγή αντιντόπινγκ κοντρόλ στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο για την δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετά από πρόταση της ομάδας του Περιστερίου.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων», φανερά ενοχλημένος από το εν λόγω θέμα, άφησε να εννοηθεί πως αμφισβητείται η καλή κατάσταση της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

«Ο Πανιώνιος συναινεί στην πρόταση του Ατρόμητου για τη διεξαγωγή ντόπινγκ κοντρόλ. Προτείνουμε δε να γίνει δειγματοληψία από όλους τους παίκτες της 18άδας και όχι από δύο που θα προκύψουν μετά από κλήρωση» ανέφερε αρχικά ο Κος Κουτλίδης και συνέχισε:

«Αν κάποιοι δεν μπορούν να βρουν εξήγηση για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους, ας μας ρωτήσουν πως μπορούν να χτίσουν κάτι ανάλογο» σχολίασε σκωπτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x