Δελτία Τύπου

O Βασίλης, ο μεγάλος νικητής της bwin, είναι έτοιμος να προπονηθεί όπως οι «κόκκινοι διάβολοι»!

Τα αθλητικά παπούτσια έχουν ήδη πάρει τη θέση τους στις αποσκευές του Βασίλη Ρ., του τυχερού παίκτη της που κέρδισε ένα ταξίδι στο Μάντσεστερ για να προπονηθεί όπως οι κόκκινοι διάβολοι, υπό την καθοδήγηση του Andrew Cole!

Τα αθλητικά παπούτσια έχουν ήδη πάρει τη θέση τους στις αποσκευές του Βασίλη Ρ., του τυχερού παίκτη της bwin.com που κέρδισε ένα ταξίδι στο Μάντσεστερ για να προπονηθεί όπως οι κόκκινοι διάβολοι, υπό την καθοδήγηση του Andrew Cole!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της bwin, της μεγαλύτερης online πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος στον κόσμο και επίσημου εταίρου online gaming και στοιχηματισμού της Manchester United, ολοκληρώθηκε με επιτυχία αναδεικνύοντας πριν λίγες μέρες τον μεγάλο νικητή.

Ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές ο Βασίλης Ρ. ήταν αυτός που κληρώθηκε για να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ, μαζί με ένα ακόμα άτομο της επιλογής του και όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να ζήσει μία ημέρα σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Ο Andy Cole, ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της Premier League, θα τον συναντήσει στο προπονητικό κέντρο «The Cliff» για να τον μυήσει στα πολύτιμα μυστικά του! Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του!

Το θρυλικό προπονητικό κέντρο «The Cliff», εκεί όπου ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά παίκτες-είδωλα όπως ο George Best, ο David Beckham και ο Andrew Cole, θα υποδεχθεί στις 15 Νοεμβρίου τυχερούς παίκτες της bwin από όλη την Ευρώπη!

Η bwin υπόσχεται να τους χαρίσει μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία! Μία εμπειρία ζωής!

bwin.com, play for real!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x