Europa League

Με Τοτσέ και Κουίνσι

Ο Φερέιρα εμπιστεύεται τον φορμαρισμένο Τοτσέ και τον έμπειρο Κουίνσι για την ενδεκάδα του αποψινού (22:05 – ΑΝΤ1, ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) παιχνιδιού με τη Λάτσιο. Επιπλέον, ο Βελάσκες προτιμήθηκε αντί του Τριανταφυλλόπουλου, ενώ από τους μικρούς, μόνο ο Χουχούμης ξεκινάει.

Ο Φερέιρα εμπιστεύεται τον φορμαρισμένο Τοτσέ και τον έμπειρο Κουίνσι για την ενδεκάδα του αποψινού (22:05 – ΑΝΤ1, ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) παιχνιδιού με τη Λάτσιο.

Επιπλέον, ο Βελάσκες προτιμήθηκε αντί του Τριανταφυλλόπουλου, ενώ από τους μικρούς, μόνο ο Χουχούμης ξεκινάει.

Αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βελάσκες, Βύντρα. Ο Φερέιρα δοκίμαζε τον Τριανταφυλλόπουλο αλλά τελικά, προτίμησε τον Βενεζουελάνο που είναι πιο έμπειρος. Δεξί μπακ θα είναι ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Σπυρόπουλος.

Στο κέντρο, σε ρόλο «κόφτη» θα είναι ο Βιτόλο, μέσα αριστερά ο Χουχούμης και μέσα δεξιά ο Ζέκα. Στην επίθεση, Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλος θα παίξουν στις πτέρυγες αλλάζοντας συχνά πλευρές και στην κορυφή ο Τοτσέ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει τους ξεκούραστους Μαυρία και Φορναρόλι, αλλά προτίμησε την εμπειρία του Γκανέζου και το φορμάρισμα του Ισπανού.

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x