Δελτία Τύπου

Σπουδαία ματς, μεγάλες αποδόσεις με τη σφραγίδα της Betfair!

Ένα χορταστικό Σαββατοκύριακο μας χτυπά την πόρτα καθώς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα υπάρχουν σπουδαίες μονομαχίες και μεγάλα ντέρμπι που κόβουν την ανάσα και προσφέρουν πάρα πολλές ευκαιρίες στις αγορές της Betfair!

Ένα χορταστικό Σαββατοκύριακο μας χτυπά την πόρτα καθώς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα υπάρχουν σπουδαίες μονομαχίες και μεγάλα ντέρμπι που κόβουν την ανάσα και προσφέρουν πάρα πολλές ευκαιρίες στις αγορές της Betfair!

Στην Ελλάδα έχουμε, βέβαια, τη μονομαχία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που την παρούσα στιγμή μπορεί να έχει ξεκάθαρο φαβορί, δεν παύει όμως να αποτελεί μεγάλο ντέρμπι! Οι πρωταθλητές έχουν το πάνω χέρι, με την απόδοση του «διπλού» να βρίσκεται στις αγορές της Betfair στο 1.49, την ώρα που η ισοπαλία φτάνει στο 4.60 και ο «άσσος» της ΑΕΚ στο 8.60! Ελαφρύ προβάδισμα φαίνεται να έχει το Under 2.5 που ανταλλάσσεται στο 1.90, ενώ το Over 2.5 αγγίζει το 2.00.

Σαββατοκύριακο χωρίς ντέρμπι στην Premier League είναι πλέον σπάνιο φαινόμενο και το διήμερο που έρχεται δεν παρεκκλίνει από τον κανόνα! Την Κυριακή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ και η νίκη της ανταλλάσσεται στο 2.02, ενώ το διπλό των «ρεντς» φτάνει στις αγορές της Betfair στο 4.00, λίγο παραπάνω από την ισοπαλία που βρίσκεται στο 3.80.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Σίτι φιλοξενεί την Τότεναμ και οι πρωταθλητές είναι το φαβορί για το τρίποντο, με τον «άσσο» να φτάνει στο 1.62. Η ισοπαλία πληρώνει στο 4.50 ενώ το διπλό των Λονδρέζων βρίσκεται στο εξαιρετικό 6.00!

Το ματς που ξεχωρίζει από την 11η αγωνιστική της Bundesliga είναι, βέβαια, αυτό μεταξύ της Σάλκε και της Βέρντερ Βρέμης, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Live Video όπως και όλη τη δράση από τη Γερμανία! Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού εμφανίζεται ως το φαβορί για την επικράτηση, ενδεχόμενο το οποίο ανταλλάσσεται στις αγορές της Betfair σε απόδοση 1.55, με την ισοπαλία να πληρώνει στο 4.60 και το διπλό της ομάδας του Σάαφ να φτάνει ως και το 7.00!

Σε αποδόσεις ξεκάθαρου φαβορί συναντάμε την Μπάγερν, με τον «άσσο» επί της Άιντραχτ να φτάνει στο 1.20. Μένει να φανεί αν η εξαιρετική ομάδα της Φρανκφούρτης θα μπορέσει να ορθώσει ανάστημα στο Μόναχο! Η ισοπαλία της φτάνει στο 8.40, ενώ το διπλό το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 19.50!

Μεγάλο ντέρμπι μίσους στην Ιταλία, με τη Ρώμη να κόβεται στα δύο! Η Λάτσιο είναι η τυπικά γηπεδούχος, ωστόσο σε τέτοια ματς αυτό δεν παίζει κάποιο ρόλο καθώς και η Ρόμα παίζει στο γήπεδό της. Η αναμέτρηση μοιάζει ισορροπημένη, με το «διπλό» των «τζιαλορόσι» να είναι στο 2.68, ελάχιστα πιο πάνω από το 2.74 του «άσσου» της Λάτσιο, την ώρα που η ισοπαλία ανταλλάσσεται στο υψηλότατο 3.75!

Και η γαλλική Ligue 1, όμως, έχει την τιμητική της σε αυτό το διήμερο. Το βράδυ της Κυριακής η πρωταθλήτρια Μονπελιέ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, την ομάδα δηλαδή η οποία είναι το απόλυτο φαβορί για να τη διαδεχτεί στο θρόνο. Το «διπλό» της ομάδας του Αντσελότι βρίσκεται στο 2.40, απόδοση που σπανίως θα δούμε για τη φετινή Παρί, ενώ ο «άσσος» της Μονπελιέ φτάνει στο 3.30.


Για πληρέστερη ενημέρωση για όλες τις αγορές της Betfair για τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις, μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, εξειδικευμένες αναλύσεις, πλούσια στατιστικά και έγκυρα προγνωστικά επισκέψου το blog: stoixhma.betfair.gr Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Twitter στο Betfair_hellas, όπου πλέον υπάρχει Live κάλυψη των σημαντικότερων αγώνων ποδοσφαίρου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x