Europa League

«Όργια» Καβάνι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος πέτυχε όλα τα γκολ της Νάπολι, οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να επικρατήσουν της Ντίνπρο στο «Σαν Πάολο» με σκορ 4-2 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Europa League. Στο άλλο ματς του γκρουπ που έγινε στη Σουηδία η ΑΪΚ Στοκχόλμης νίκησε την Αϊντχόφεν με 1-0.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος πέτυχε όλα τα γκολ της Νάπολι, οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να επικρατήσουν της Ντίνπρο στο «Σαν Πάολο» με σκορ 4-2 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Europa League.

Στο άλλο ματς του γκρουπ που έγινε στη Σουηδία η ΑΪΚ Στοκχόλμης νίκησε την Αϊντχόφεν με 1-0.

Νάπολι- Ντίνπρο 4-2


Με το «καλησπέρα» οι Ιταλοί κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Καβάνι στο 5’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την όμορφη μπαλιά του Τζεμαΐλι. Ωστόσο, οι Ουκρανοί αν και άργησαν βρήκαν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Φεντέτσκι στο 33’.

Μάλιστα, η Ντινπρό κατάφερε να προηγηθεί κιόλας στο 52’ με τον Ζοζούλγια, ο οποίος σε αντεπίθεση της ομάδας του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ιταλών. Από εκεί και πέρα εκείνος που ανέλαβε δράση ήταν ο Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός φορ αρχικά έκανε το 2-2 στο 77’, όμως δεν είχε πει την τελευταία του… κουβέντα.

Έτσι, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, συγκεκριμένα στο 88’, μετά από έξυπνη μπαλιά του Χάμσικ κατάφερε να νικήσει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το 3-2, ενώ παράλληλα έκανε χατ-τρικ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καβάνι μερικά δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια κάνοντας "καρέ" τερμάτων.

ΑΪΚ Στοκχόλμης- Αϊντχόφεν 1-0

Οι Σουηδοί ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 12’ με τον Μοχάμεντ Μπανγκουρά. Οι παίκτες της Αϊντχόφεν από εκεί και πέρα ανέβασαν την απόδοσή τους, προκειμένου να σημειώσουν κάποιο τέρμα που θα έφερνε το ματς στα ίσια. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι χάρη στην καλή τους αμυντική λειτουργία δεν απειλήθηκαν αρκετές φορές.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της ΑΪΚ Στοκχόλμης άφησαν στους Ολλανδούς τη δημιουργία του παιχνιδιού, προκειμένου εκείνοι να «χτυπήσουν» σε κάποια αντεπίθεση. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι όσο και αν πίεζαν δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Επόμενη αγωνιστική 6ου ομίλου (22/11):

Αϊντχόφεν- Ντινπρό
ΑΪΚ Στοκχόλμης- Νάπολι

Η βαθμολογία μετά από 4 ματς:


1)Ντνιπρό (10-7) 9
2) Νάπολι (9-8) 6
3) Αϊντχοφεν (4-4) 4
4)ΑΪΚ Στοκχόλμης (4-8) 4

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x