Europa League

Είναι πρώτη και… φαίνεται

Την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Μόλντε πήρε η Στεάουα, για την 4η αγωνιστική του Europa League και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του πέμπτου ομίλου. Στο άλλο ματς, η Στουτγκάρδη έφυγε με το διπλό (2-0) από το «Πάρκεν» κόντρα στην Κοπεγχάγη με γκολ των Ιμπίσεβιτς (76’) και Χάρνικ (90+1’).

Την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Μόλντε πήρε η Στεάουα, για την 4η αγωνιστική του Europa League και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του πέμπτου ομίλου.

Στο άλλο ματς, η Στουτγκάρδη έφυγε με το διπλό (2-0) από το «Πάρκεν» κόντρα στην Κοπεγχάγη με γκολ των Ιμπίσεβιτς (76’) και Χάρνικ (90+1’).

Μόλντε-Στεάουα 1-2

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, η Στεάουα φρόντισε να δείξει τις… ορέξεις της. Η ομάδα του Βουκουρεστίου μετρούσε ήδη κάποιες καλές στιγμές, με τον Τσίπτσιου να τη βάζει μπροστά στο σκορ στο 21ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο ρυθμό, με τον Λατοβλέβιτσι να της δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 37’. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μόλντε έγινε πιο επιθετική, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει στο 56’ με τον Τσίμα.

Κοπεγχάγη-Στουτγκάρδη 0-2



Στο «Πάρκεν» ξεκίνησε άχρωμα, άοσμα και… αδιάφορα ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και την Στουτγκάρδη. Οι δύο ομάδες είχαν την απόλυτη ισορροπία τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα. Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι δεν θα είχε σκορ, στο 76ο λεπτό ο Ιμπίσεβιτς έκανε το 1-0, ενώ ο Χάρνικ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με αυτό να είναι το πρώτο «τρίποντο» των Γερμανών στη φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Μόλντε-Στεάουα 1-2
(56’ Τσίμα-21’ Τσίπτσιου, 37’ Λατοβλέβιτσι)

Κοπεγχάγη-Στουτγκάρδη 0-2
(76’ Ιμπίσεβιτς, 90+1’ Χάρνικ)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

Στεάουα 10 (7-3)
Στουτγκάρδη 5 (4-4)
Κοπεγχάγη 4 (2-4)
Μόλντε 3 (4-6)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (22/11):

Στεάουα-Στουτγκάρδη (22:05)
Μόλντε-Κοπεγχάγη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x