Stoiximan Super League

Χωρις αλλαγες στην Τουμπα

Την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα αναμένεται να παρατάξει ο Γιάννης Χατζηνικολάου στον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ. Η μόνη αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα με τους «Φαίακες» είναι ότι οι Κρητικοί μπορούν να υπολογίζουν στον Ντόε, όμως δεν δείχνει να είναι ετοιμοπόλεμος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα αναμένεται να παρατάξει ο Γιάννης Χατζηνικολάου στον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ.

Η μόνη αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα με τους «Φαίακες» είναι ότι οι Κρητικοί μπορούν να υπολογίζουν στον Ντόε, όμως δεν δείχνει να είναι ετοιμοπόλεμος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Το αρχικό σχήμα των νεοφώτιστων αναμένεται να αποτελέσουν οι Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης, Νούνες, Κάλαϊτζιτς, Ουντόνιζι, Ουκάρ και Ποτουρίδης.

Περισσότερα, όμως, θα φανούν στη σημερινή προπόνηση, όπου αναμένεται να γίνουν οι τελικές δοκιμές για τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» στην Τούμπα.

Διαθέσιμος είναι και ο Γιακουμάκης που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων, αλλά και ο Τσοντάκης που χθες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x