Stoiximan Super League

Ελπίζουν για Μανωλά

Στην αυριανή - τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κώστα Μανωλά. Ο 21χρονος στόπερ προπονήθηκε κανονικά σήμερα, όμως κατά τη διάρκεια του προγράμματος αισθανόταν κάποια «τσιμπήματα» στο σημείο που έχει χτυπήσει. Πώς αναμένεται να παρατάξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους Πειραιώτες κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην αυριανή - τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κώστα Μανωλά.

Ο 21χρονος στόπερ προπονήθηκε κανονικά σήμερα, όμως κατά τη διάρκεια του προγράμματος αισθανόταν κάποια «τσιμπήματα» στο σημείο που έχει χτυπήσει.

Η πρόοδος της κατάστασης του νεαρού αμυντικού χαροποίησε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, όμως εκείνος θα αποφασίσει για την παρουσία του στην αποστολή στην αυριανή προπόνηση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις κοντά στη λήξη της προπόνησης, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός τον τοποθέτησε δίπλα στον Σιόβα, στο κέντρο της άμυνας. Υπενθυμίζεται ότι ο Μανωλάς έχει «κληρονομήσει» ένα αιμάτωμα στο πόδι στον αγώνα με την Μονπελιέ και σήμερα φορούσε ειδικό προστατευτικό, μέσα από την κάλτσα, που δεν τον εμπόδισε να παίξει στο οικογενειακό δίτερμα.

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τρέξιμο και μπάλα. Όσον αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλος, έκανε το δικό του αερόβιο πρόγραμμα.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Ζαρντίμ για την αρχική ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρόι Κάρολ. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα παίξουν οι Τοροσίδη, Μανωλάς (ή Παπάζογλου), Σιόβας και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Φέισα ή Μοντέστο και ένας εκ των Ιμπαγάσα ή Φουστέρ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Τζεμπούρ και Μασάντο.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, αλλά και τελειώματα φάσεων. Με τη βοήθεια και των τερματοφυλάκων, οι ποδοσφαιριστές έκαναν τελειώματα στη μία εστία, αφού νωρίτερα είχαν δουλέψει επάνω στην τεχνική τους.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν δίτερμα, χωρισμένοι σε μπλε και κόκκινους. Έπαιξαν διπλό σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου και πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση, έκαναν ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις.

Δούλεψαν με αυτό τον τρόπο την αμυντική και επιθετική λειτουργία, σε έναν τομέα ο οποίος διαρκώς αποφέρει γκολ για την ομάδα μας: Τις στημένες μπάλες.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 10:30.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x