Stoiximan Super League

Preview: ΟΦΗ-Βέροια (17:15 Novasports 1)

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει στο πρωτάθλημα τον ΟΦΗ και την Βέροια, με τις δύο ομάδες να «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρητικοί βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, ενώ για τη «βασίλισσα του Βορρά» θα προσπαθήσει παρά τα προβλήματα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει στο πρωτάθλημα τον ΟΦΗ και την Βέροια, με τις δύο ομάδες να «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, ενώ για τη «βασίλισσα του Βορρά» θα προσπαθήσει παρά τα προβλήματα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

ΟΦΗ

Επιστροφή στις νίκες είναι το σύνθημα στον ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρητικοί υποδέχονται στο «Γεντί Κουλέ» τη «βασίλισσα του Βορρά» με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και για αυτό έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, ώστε να μην δει σημάδια χαλάρωσης που μπορεί να στοιχίσουν.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του μεσοβδόμαδα, ζήτησε την προσοχή των διαιτητών, οι οποίοι, όπως τόνισε, δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από τις διαμαρτυρίες της Βέροιας στον περασμένο αγώνα με τον Άρη. Ο Αναστόπουλος είδε με ικανοποίησε τους τραυματίες να επιστρέφουν, με αποτέλεσμα να του… λύνονται τα χέρια στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Ιωαννίδη,ς Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Καπουράνης και Λαμπρόπουλος.

Βέροια

Αν για τη Βέροια το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, τότε αν προσθέσει κανείς και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τότε το εγχείρημα δυσχεραίνει… επικίνδυνα. Στη «βασίλισσα του Βορρά» διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Κουκουλάκη στην αναμέτρηση με τον Άρη, καθώς πιστεύουν ότι αδικήθηκαν. Επιπλέον υπάρχει και απογοήτευση από το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν τελικά απέναντι στους Θεσσαλονικείς να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Βέροια μετράει τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη και θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από το «σπίτι» της σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του ΟΦΗ. Μέσα σε όλα αυτά να προστεθούν και οι πολλές απουσίες βασικών παικτών. Ο Νίκος Καρύδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γεωργέα, Μπεθέρα, που είναι τραυματίες, τους Σνάουτσνερ και Μπαργκάν που είναι τιμωρημένοι, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Λόπεθ που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Ιωάννου, Παυλίδης, Μπάρμπας, Κόστλι.

Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x