Stoiximan Super League

Preview: Λεβαδειακός-Άρης (19:30, Novasports 2)

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη, με μοναδικό στόχο την νίκη, αποτέλεσμα που αγνοεί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου (22/9, 3-0 τον Πανιώνιο). Ο Άρης από την άλλη με ανεβασμένη ψυχολογία εξαιτίας των ισοπαλιών με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και την νίκη απέναντι στην Βέροια, θα διεκδικήσει με τη σειρά της το τρίποντο. Χωρίς τον Ναπολεόνι για ακόμα έναν αγώνα οι Βοιωτοί, με έξι απόντες οι Θεσσαλονικείς.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη, με μοναδικό στόχο την νίκη, αποτέλεσμα που αγνοεί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου (22/9, 3-0 τον Πανιώνιο).

Ο Άρης από την άλλη με ανεβασμένη ψυχολογία εξαιτίας των ισοπαλιών με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και την νίκη απέναντι στην Βέροια, θα διεκδικήσει με τη σειρά της το τρίποντο. Χωρίς τον Ναπολεόνι για ακόμα έναν αγώνα οι Βοιωτοί, με έξι απόντες οι Θεσσαλονικείς.

Λεβαδειακός

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Στέφανο Ναπολεόνι, που αν και ακλούθησε το πρόγραμμα των τριών τελευταίων προπονήσεων, έμεινε εκτός αποστολής ως ανέτοιμος. Η ομάδα της Βοιωτίας μετράει μόλις μία νίκη στις πρώτες εννιά αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, γεγονός που καθιστά το τρίποντο επιτακτική ανάγκη, απέναντι σε μια ομάδα μάλιστα που όπως φαίνεται θα έχει τους ίδιους στόχους.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Περέιρα Ντος Σάντος, Ντε Μπρίτο Πινέιρο

Άρης

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Άρης στο γήπεδο της Λιβαδειάς, που στις τέσσερις μέχρι στιγμής εξόδους του από το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετράει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Οι δύο ισοπαλίες απέναντι στους «αιώνιους» (1-1 με Παναθηναϊκό και 2-2 με Ολυμπιακό), καθώς και η νίκη επί της Βέροιας, έχουν ανυψώσει το ηθικό των «κιτρίνων».

Παρόλα αυτά το προπονητικό δίδυμο Πασιαλή και Μπουγιουκλή, θα παρατάξει την ομάδα της Θεσσαλονίκης με αρκετές απουσίες. Οι Αγκάνθο, Κοέλιο και Καζναφέρης είναι τιμωρημένοι, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Παπαστεριανός, Πουλίδο, και Ασλανίδης.

Η αποστολή του Άρη:

Βελλίδης, Διούδης, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Γκέσιος, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x