Ελλάδα

«Μεγάλο κίνητρο ο Ολυμπιακός»

Μπορεί το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (19:00, ΕΤ3) να είναι για το Περιστέρι εκτός… προγράμματος, αλλά το κίνητρο παραμένει υψηλό.

Μπορεί το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (19:00, ΕΤ3) να είναι για το Περιστέρι εκτός… προγράμματος, αλλά το κίνητρο παραμένει υψηλό.

«Από μόνο του το όνομα του αντιπάλου αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο κίνητρο. Για παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους. Σε τέτοια ματς το θέμα είναι να φανείς ανταγωνιστικός απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Μόνο κέρδος μπορείς να έχεις», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Τζίμης Κουστένης, και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχοντας ορισμένους παίκτες του σε εξαιρετική φόρμα. Ειδικά ο Σπανούλης βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και αυτή τη στιγμή είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη. Ωστόσο, Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης. Διαθέτει 11-12 παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους. Αναμένουμε όλους τους Περιστεριώτες να σταθούν στο πλευρό μας για να παρακολουθήσουν ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι».

Ο γκαρντ της ομάδας των δυτικών προαστίων, Νώντας Παπαντωνίου, είπε με τη σειρά του: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, που βρίσκονται και σε πολύ καλή κατάσταση, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και στην αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Εμείς, είμαστε μια νεανική ομάδα και θα είναι σημαντική εμπειρία να παίξουμε απέναντι σε παίκτες τέτοια κλάσης όπως εκείνοι του Ολυμπιακού. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και περιμένουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας. Η παρουσία τους μας βοηθά σημαντικά όπως αποδείχθηκε και στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς, όπου με την αρωγή τους τα γυρίσαμε και πήραμε ισάριθμες νίκες».

Εν τω μεταξύ,με σχετική ανακοίνωση το Σάββατο, οι "κυανοκίτρινοι" καλούν τον κόσμο να δώσει το "παρών" στο "Ανδρέας Παπανδρέου".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η παρουσία όλων των Περιστεριωτών στο «Ανδρέας Παπανδρέου» είναι σημαντική για την ομάδα μας. Τόσο από ηθικής, όσο και από οικονομικής πλευράς. Οι φίλαθλοί μας έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν με κάθε τρόπο τον ΓΣΠ και αυτό θα κάνουν και αύριο σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Η ΚΑΕ έχει ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ το καλό είναι πως όσοι το επιθυμούν, μπορούν νωρίτερα (15:00) να πάνε στο γήπεδο του ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο και έπειτα να έρθουν στο κλειστό.

Επειδή αναμένεται πολύς κόσμος στο κλειστό, η ΚΑΕ Περιστέρι θέλει να διευκρινίσει στους φιλάθλους της τα κάτωθι:

-Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας FAN & SILVER θα γίνεται από τη ΘΥΡΑ 5.

-Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας VIP, PLATINUM, FAMILY, YELLOW θα γίνεται από τη ΘΥΡΑ 2.

-Η είσοδος των κατόχων απλών εισιτηρίων θα γίνεται από την κεντρική είσοδο στις ΘΥΡΕΣ 2-3.

-Η είσοδος των παιδιών των Ακαδημιών του ΓΣΠ και των Ακαδημιών του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα πρέπει να γίνει από τη ΘΥΡΑ 1, 45' πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

-Να σημειώσουμε πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται μία θέση στο υπόγειο πάρκινγκ του κλειστού".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x