Αγγλία

Ρε Άρσεναλ, ρε Άρσεναλ…

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες, η Άρσεναλ… κατάφερε να το κάνει ντέρμπι. Με τον Ζιρού να πετυχαίνει δύο γκολ, αλλά τον Αρτέτα να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις οι "κανονιέρηδες" έμειναν στο 3-3 με τη Φούλαμ στο "Έμιρεϊτς"! Με τον Βέλλιο να περνά αλλαγή και να της φέρνει γούρι, η Έβερτον «γύρισε» το ματς με την Σάντερλαντ (2-1) και παρέμεινε στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ! Εκεί όπου συγκατοικεί με την Γουέστ Μπρομ που έφυγε με το «διπλό» (1-2) από την έδρα της Γουίγκαν.

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες, η Άρσεναλ… κατάφερε να το κάνει ντέρμπι.

Με τον Ζιρού να πετυχαίνει δύο γκολ, αλλά τον Αρτέτα να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις οι "κανονιέρηδες" έμειναν στο 3-3 με τη Φούλαμ στο "Έμιρεϊτς"!

Με τον Βέλλιο να περνά αλλαγή και να της φέρνει γούρι, η Έβερτον «γύρισε» το ματς με την Σάντερλαντ (2-1) και παρέμεινε στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ!

Εκεί όπου συγκατοικεί με την Γουέστ Μπρομ που έφυγε με το «διπλό» (1-2) από την έδρα της Γουίγκαν.

Η Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με την κεφαλιά του Ζιρού και την κοντινή προβολή του Ποντόλσκι έπειτα από γύρισμα πάρε-βάλε του Αρτέτα να δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την επικράτηση με ένα γρήγορο προβάδισμα 2-0 στο σκορ. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Με τον Μπερμπάτοφ σε μεγάλη μέρα και τον Μανόνε και την άμυνα των γηπεδούχων ευάλωτη, ο Βούλγαρος μείωσε και ο Κατσάνικλιτς ισοφάρισε για τους «κότατζερς». Στο δεύτερο μέρος ο Μπερμπάτοφ «χτύπησε» ξανά (τούτη τη φορά από την άσπρη βούλα) και γέμισε με άγχος το «Έμιρεϊτς». Ο Ζιρού έκανε ξανά του... κεφαλιού για να επαναφέρει την ηρεμία, αλλά ο Αρτέτα στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σβάρτσερ από τα έντεκα μέτρα, κρατώντας το 3-3 για την ομάδα του (στον πάγκο έμεινε ο Καραγκούνης).


A3-3F www.fasthighlights.com από fasthighlights-2013

Ο Μόγιες έγινε ο 4ος τεχνικός που ξεπέρασε τα 400 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ (προπορεύονται οι Φέργκιουσον, Βενγκέρ, Ρέντναπ) κι οι ποδοσφαιριστές του ήθελαν μια νίκη για να του την αφιερώσουν. Και του την πρόσφεραν με αγχωτικό πλην παλικαρίσιο τρόπο. Με τον Μιραλάς να ξεκινά, αλλά να αποχωρεί νωρίς λόγω τραυματισμού, τα «ζαχαρωτά» έφυγαν για τα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, από τέρμα του Τζόνσον. Μπαίνοντας όμως δυναμικά στο β’ ημίχρονο και με τους Φελαϊνί, Γέλαβιτς να βρίσκουν δίχτυα και τον Βέλλιο στον αγωνιστικό χώρο πέτυχαν την ανατροπή, με το τελικό 2-1 να την διατηρεί στην 4η θέση της κατάταξης. Μαζί και η φετινή ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα "Γουέστ Μπρομ". Οι baggies μετά και το εκτός έδρας "τρίποντο" απέναντι στη Γουίγκαν έχουν συγκεντρώσει 20 πόντους.


E2-1S www.fasthighlights.com από fasthighlights-2013

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 10/11

Άρσεναλ-Φούλαμ 3-3
(11’, 69’ Ζιρού, 23’ Ποντόλσκι-29’ Μπερμπάτοφ, 40’ Κατσάνικλιτς, 67’ πεν. Μπερμπάτοφ)

Έβερτον-Σάντερλαντ 2-1
(76’ Φελαϊνί, 79’ Γέλαβιτς-45+1’ Α. Τζόνσον)

Ρέντινγκ-Νόριτς 0-0

Σαουθάμπτον-Σουόνσι 1-1
(64’ Σνάιντερλιν-73’Ντάιερ)

Στόουκ-ΚΠΡ 1-0
(52’ Άνταμ)

Γουίγκαν-Γουέστ Μπρομ 1-2
(44’ Κονέ-31’ Μόρισον, 43’ αυτ. Κάλντγουελ)

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή, 11/11

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (15:30)
Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ (17:00)
Τσέλσι-Λίβερπουλ (18:00)

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 17/11 (17:00)

Άρσεναλ-Τότεναμ (14:45)
Ρέντινγκ-Έβερτον
Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι
Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα
Νιούκαστλ-Σουόνσι
ΚΠΡ-Σαουθάμπτον
Λίβερπουλ-Γουίγκαν
Νόριτς-Μάντσεστερ Γ. (19:30)

Κυριακή, 18/11

Φοιύλαμ-Σάντερλαντ (18:00)

Δευτέρα 19/11

Γουέστ Χαμ-Στόουκ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x