Stoiximan Super League

Κορδέρο: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο Μιγκέλ Κορδέρο, μετά το τέλος του αγώνα. Ο παίκτης της «Ένωσης» θεωρεί ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι κάποια σφυρίγματα δίνονται πιο εύκολα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο Μιγκέλ Κορδέρο, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο παίκτης της «Ένωσης» θεωρεί ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι κάποια σφυρίγματα δίνονται πιο εύκολα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κορδέρο:

«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς στο ξεκίνημα ήμασταν καλοί. Ωστόσο, μας επηρέασε ότι μείναμε με δέκα παίκτες. Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και το παιχνίδι έγινε ακόμα δυσκολότερο όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το που κρίθηκε η αναμέτρηση, τόνισε: «Σίγουρα η αποβολή έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Ωστόσο, υπήρχε μία φάση στην περιοχή του Ολυμπιακού, η οποία θεωρώ ότι είναι πέναλτι για εμάς. Αλλά πολλές φορές είναι κάποιες αποφάσεις που παίρνουν οι διαιτητές πολύ πιο εύκολα για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x