Τένις

Και τώρα... Τζόκοβιτς-Φέντερερ

Κακά τα ψέματα, πριν αρχίσει το τουρνουά, όλοι ήθελαν να δουν έναν τελικό ανάμεσα στους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ. Η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε. Ο «King Roger» επικράτησε στον ημιτελικό των τελικών της ATP του Άντι Μάρεϊ με 2-0 σετ και πλέον το «ραντεβού» της Δευτέρας ανάμεσα στον Σέρβο και τον Ελβετό «έκλεισε».

Κακά τα ψέματα, πριν αρχίσει το τουρνουά, όλοι ήθελαν να δουν έναν τελικό ανάμεσα στους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ.

Η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε.

Ο «King Roger» επικράτησε στον ημιτελικό των τελικών της ATP του Άντι Μάρεϊ με 2-0 σετ και πλέον το «ραντεβού» της Δευτέρας ανάμεσα στον Σέρβο και τον Ελβετό «έκλεισε».

Στην Ο2 Arena του Λονδίνου ο «Νόλε» περίμενε να μάθει ποιον θα κληθεί στον τελικό του τουρνουά. Μπορεί στις τελευταίες αναμετρήσεις των Φέντερερ-Μάρεϊ, ο δεύτερος να είχε προβάλει αντίσταση και να είχε ρίξει στο… καναβάτσο τον Ελβετό, ωστόσο αυτή τη φορά ο Φέντερερ τον απέκλεισε πολύ εύκολα με 7-6 γκέιμ στο πρώτο και 6-2 στο δεύτερο.

Το ζευγάρι του τελικού έχει βρεθεί συνολικά 28 φορές αντιμέτωπο, με τον Φέντερερ να υπερτερεί, έχοντας 16 νίκες. Μέσα στο 2012 έχουν παίξει μεταξύ τους 4 φορές, με δύο νίκες έκαστος.

Ο Ελβετός τενίστας στοχεύει στον 8ο τίτλο του στη διοργάνωση, ενώ από την άλλη ο «Νόλε» στο δεύτερο.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x