Stoiximan Super League

Χωρίς Ντίμι και Βλάχο

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Κρατά τα διδάγματά τους και ήδη σκέφτεται το κρίσιμο ματς της Κυριακής στη Βέροια για την ενδέκατη αγωνιστική. Η συγκομιδή βαθμών είναι αναγκαία, καθώς βρίσκεται τελευταία με πέντε βαθμούς και στο -4 από την πλησιέστερη ομάδα στη βαθμολογία. Προβλήματα με Κωνσταντόπουλο και Βλάχο.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Κρατά τα διδάγματά τους και ήδη σκέφτεται το κρίσιμο ματς της Κυριακής στη Βέροια για την ενδέκατη αγωνιστική.

Η συγκομιδή βαθμών είναι αναγκαία, καθώς βρίσκεται τελευταία με πέντε βαθμούς και στο -4 από την πλησιέστερη ομάδα στη βαθμολογία.

Η προετοιμασία άρχισε μετ’ εμποδίων. Πέραν του Γιάγκο Φερνάντες που θα χάσει τον αγώνα μετά τη χθεσινή του αποβολή, ο Έβαλντ Λίνεν είδε δύο βασικούς του να ακολουθούν φυσιοθεραπεία. Ο λόγος για τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο, που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και είναι αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος για την ενδέκατη αγωνιστική, αλλά και τον Βαλεντίνο Βλάχο που έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα. Ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ έχει συμπληρώσει και τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν θα εκτίσει την τιμωρία του.

Την Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό και την Τετάρτη-ως συνήθως-ο Γερμανός τεχνικός έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x