Stoiximan Super League

Αργά αλλά… βάσει σχεδίου στην ΑΕΚ

Τη συνέπεια -έστω και χωρίς την ταχύτητα που περιμένουν πλέον οι φίλοι της ΑΕΚ- είχαν οι προετοιμασίες για το τελικό στάδιο της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ. Ο Έλληνας εφοπλιστής και οι δικηγόροι του συναντήθηκαν με τους Δημητρέλο και Βαλασόπουλο και ξεκίνησαν τις ζυμώσεις για τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές. Παρόλο λοιπόν που οι επαφές μ’ εκείνους θ’ αρχίσουν από την Πέμπτη, ελπίζεται ότι ως τα μέσα της επόμενης βδομάδας η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί.

Τη συνέπεια -έστω και χωρίς την ταχύτητα που περιμένουν πλέον οι φίλοι της ΑΕΚ- είχαν οι προετοιμασίες για το τελικό στάδιο της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ.

Ο Έλληνας εφοπλιστής και οι δικηγόροι του συναντήθηκαν με τους Δημητρέλο και Βαλασόπουλο και ξεκίνησαν τις ζυμώσεις για τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.

Παρόλο λοιπόν που οι επαφές μ’ εκείνους θ’ αρχίσουν από την Πέμπτη, ελπίζεται ότι ως τα μέσα της επόμενης βδομάδας η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί.

Όπως είχε δεσμευτεί μέσω της δημόσιας τοποθέτησής του ο Δημήτρης Βιντιάδης, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινούσαν οι επαφές για την τελευταία προϋπόθεση που έθεσε ώστε ο ίδιος και ο Κιθ Χάρις να μπουν στην «Ένωση».

Έτσι, ο Έλληνας εφοπλιστής και οι δικηγόροι του, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς (ο πρώτος ξάδελφός του και προαλειφόμενος για θέση στην ΠΑΕ και αμφότεροι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του) συναντήθηκαν με τους Ανδρέα Δημητρέλο και Παναγιώτη Βαλασόπουλο.

Μπορεί λοιπόν να μην προχώρησαν ουσιαστικά τη διαδικασία (μιας και έκαναν μια ακόμα ταυτοποίηση των οφειλών της ΠΑΕ) ωστόσο αυτό συμβαίνει -όπως διαρρέεται- προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς ισχύει σε κάθε περίπτωση και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Κι αφού τις δυο επόμενες μέρες συνταχθούν συγκεκριμένες προτάσεις για καθέναν από τους πιστωτές (βασισμένες στην προσφορά ενός μεγάλου ποσού μπροστά ώστε να παραιτηθεί από το υπόλοιπο) από την Πέμπτη τονίζεται πως θα αρχίσουν οι απευθείας επαφές μαζί τους για να τους κατατεθούν.

Με ελπίδα την «κατανόηση» που χαρακτηρίστηκε απαραίτητη από την ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη και στόχο ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα φέρει τον ίδιο και τον Κιθ Χάρις προ των πυλών της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x